تولید 3100 تن گوشت مرغ در نوشهر
مدیر جهاد کشاورزی نوشهر گفت: 3 هزار و 100 تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، جواد محمودی مدیر جهاد کشاورزی نوشهر با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و تامین پروتئین جامعه، از جوجه ریزی یک میلیون و 637 هزار و 150 قطعه ای در شهرستان نوشهر در هشت ماهه امسال خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر ادامه داد: هشت ماهه امسال یک میلیون و 637 هزار و 150 قطعه جوجه ریزی توسط 19 مرغداری فعال در 98 دوره پرورش در مرغداری های گوشتی این شهرستان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه با این تعداد جوجه ریزی 3 هزار و 100 تن گوشت سفید آماده طبخ تولید و به بازار مصرف عرضه شد، گفت: این شهرستان مرغداری فعال فاقد پروانه بهره برداری ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید