مدیر جهاد کشاورزی بهشهر:
15 هزار تن گوشت سفید در بهشهر تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از تولید 15 هزار تن گوشت سفید در این شهرستان سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، غلامرضا قنبری از تولید 15 هزارتن گوشت سفید در مرغداری های گوشتی شهرستان بهشهر سال گذشته خبر داد.
وی تصریح کرد: این شهرستان با 170 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 2 میلیون و 600 هزار قطعه، سال گذشته 15 هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون نیز 536 هزار و 300 قطعه جوجه ریزی در 30 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان در سامانه سماصط (سامانه مدیریت صنعت طیور) ثبت شد.
وی جمع آوری، یکپارچه سازی اطلاعات و مدیریت واحدهای تولیدی صنعت در بخش مرغ مادر گوشتی، مرغ گوشتی، جوجه کشی، نظارت بر عملکرد شرکت های زنجیره تولید گوشت مرغ و اصلاح فضای کسب و کار در صنعت طیور، مدیریت بر تولید، تنظیم بازار گوشت مرغ و جوجه یکروزه، ساماندهی واحدهای غیرمجاز و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا را از اهداف کلی سامانه سماصط برشمرد.
دیدگاه تان را بنویسید