مدیر جهاد کشاورزی نوشهر:
20 هزار تن شیر و گوشت قرمز در نوشهر تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستانه نوشهر از تولید 890 تن گوشت قرمز و 19 هزار و 804 تن در دامداریهای این شهرستان خبر داد.
![20 هزار تن شیر و گوشت قرمز در نوشهر تولید شد](https://static1.iana.ir/thumbnail/jijO7koYfUnh/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wkZIG4ER41k2e9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoj4FhE5OwHvsN9VvsAPFIow,,/cow1-post-min.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، جواد محمودی بیان کرد: شهرستان نوشهر دارای 855 واحد دامداری صنعتی و سنتی با 247 هزار و 886 رأس دام سبک و سنگین در مناطق دشت و کوهستانی است که در عرصه تولید گوشت قرمز و تولید و توزیع شیر در این شهرستان و استان سهم بسزایی داشته و دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر با بیان اینکه با فعالیت واحدهای دامداری برای 855 نفر ایجاد اشتغال مستقیم و هزار و 500 نفر شغل غیرمستقیم ایجاد شد، گفت: با تلاش و کوشش صاحبان این واحدهای تولیدی و مدیریت صحیح همراه با رعایت اصول بهداشت و حفظ جایگاه دام، بهرهبرداری و بهرهوری مناسب، هفت ماهه امسال 890 تن گوشت قرمز و 19 هزار و 804 تن شیر تولید و روانه بازار مصرف و شرکتهای فرآوری شد.
دیدگاه تان را بنویسید