Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی جویبار:

6400 تن گوشت سفید در جویبار تولید شد/ اشتغال 3600 نفری

مدیر جهاد کشاورزی جویبار از تولید 6 هزار و 407 تن گوشت سفید در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

6400 تن گوشت سفید در جویبار تولید شد/ اشتغال 3600 نفری

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، غلامرضا سعیدی با بیان اینکه از ابتدای امسال‌ تاکنون برای 104 واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار مجوز 2 میلیون و 563 هزار قطعه جوجه ریزی صادر شد، گفت: با این تعداد جوجه ریزی، 6 هزار و 407 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت جویبار در زمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست به‌طوری‌که این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهره‌بردار در زمینهٔ دام و طیور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: 3 هزار و 665 نفر به‌طور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید