مدیر جهاد کشاورزی جویبار:
6400 تن گوشت سفید در جویبار تولید شد/ اشتغال 3600 نفری
مدیر جهاد کشاورزی جویبار از تولید 6 هزار و 407 تن گوشت سفید در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، غلامرضا سعیدی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون برای 104 واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار مجوز 2 میلیون و 563 هزار قطعه جوجه ریزی صادر شد، گفت: با این تعداد جوجه ریزی، 6 هزار و 407 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت جویبار در زمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست بهطوریکه این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهرهبردار در زمینهٔ دام و طیور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: 3 هزار و 665 نفر بهطور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.
دیدگاه تان را بنویسید