Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی بابل:

4000 تن گوشت سفید در بابل تولید شد

ارزش اقتصادی ۱۰۰۰ میلیاردی

مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سه هزار و 989 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی 994 میلیارد ریال در نیمه نخست امسال خبر داد.

4000 تن گوشت سفید در بابل تولید شد

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده گفت: نیمه نخست امسال سه هزار و 989 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی 994 میلیارد ریال در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: در این شهرستان 148 مرغداری مجاز دارای پروانه بهره برداری با ظرفیت اسمی جوجه ریزی 2 میلیون و 776 هزار قطعه در هر دوره پرورش وجود دارد.

به گفته این مسوول، گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید آمینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 وی تصریح کرد: مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر و سلامت قلب و عروق از خواص گوشت مرغ است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید