معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان:
رشد 17 درصدی در جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان از رشد 17 درصدی در جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در 10 ماهه سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان هرمزگان، طهماسب غلام پور ظهر امروز اظهار کرد: طی 10 ماهه سالجاری بالغ بر 15 میلیون قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری های استان صورت پذیرفته است که تولیدی بیش از 30 هزار تن گوشت مرغ حاصل گردیده است .
به گفته وی، این مقدار تولیدی گوشت مرغ نسبت به مدت مشابه 10 ماهه سال گذشته 17 درصد رشد داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان در ادامه مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ را فعالیت مجدد واحدهای تعطیل و غیر فعال ، تامین نهاده های تولید ، تعادل بین عرضه و تقاضای محصول و نیاز بازار مصرف به گوشت مرغ اعلام داشت.
غلام پور ابراز داشت:پیش بینی می شود تا پایان سالجاری بالغ بر 18 میلیون قطعه جوجه ریزی با تولید بیش از 36 هزار تن انجام پذیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: استان هرمزگان دارای بیش از 250 واحد مرغداری فعال در سطح استان می باشد که در طول سال از یک دوره تا حداکثر 6 دوره اقدام به جوجه ریزی میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید