نخستین جشنواره آشپزی با قارچ در شهرکرد برگزار شد
اولین جشنواره آشپزی با قارچ با حضور ۹۳ شرکت کننده در شهرکرد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، در راستای حمایت از تولیدات داخلی، ترویج غذای سالم اولین جشنواره آشپزی با قارچ به همکاری شرکت نگین فصل در استان چهارمحال و بختیاری برگزار گردید
این جشنواره با حضور،مسولان سازمان جهاد کشاورزی،مدیرعامل و کارکنان شرکت نگین فصل و اقشار مختلف مردم در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی ،صنایع،معادن و کشاورزی شهرکرد برگزار شد
در این جشنواره ۹۳ کدبانوی ایرانی، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند که پس از اعلام نظرات داوران به نفرات برتر جوایزی از قبیل سکه بهار ازادی و جوایز نقدی اهدا شد.
اجرای موسیقی محلی ،پاپ ، استندآپ بخشی دیگر از برنامههای این مراسم بود.
دیدگاه تان را بنویسید