معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان خبر داد:
عرضه مرغ در بازار با قیمت مصوب کشوری
جعفری گفت: خوشبختانه تا به امروز بیش از قیمت مصوب مرغ در بازار با قیمت دیگری عرضه نشده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان، جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: قیمت 311 هزار تومان برای هرکیلو مرغ در بازار قیمت مصوب کشوری است.
وی افزود: خوشبختانه تا به امروز بیش از قیمت مصوب مرغ در بازار با قیمت دیگری عرضه نشده است.
جعفری خاطرنشان کرد: درست است در روزهای اوایل افزایش قیمت مرغ سکتهای در عرضه مرغ در استان ایجاد شد اما خوشبختانه هماکنون هیچ مشکلی در تامین مرغ در کردستان وجود ندارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال این قیمت مرغ تغییری نکند، گفت: از مهمترین دلایل تعیین نرخ قیمت گوشت مرغ نرخ ارز ترجیحی است که برای تامین نهادههای دامی استفاده میشود.
شهریار حنیفی مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز افزایش قیمت چند روز اخیر در بازار مرغ کشور و استان را ناشی از قطع ارز 4200تومانی و ارز نیمایی برای تامین نهاده عنوان کرد.
وی افزود: در حال حاضر قیمت مرغ درب مرغداریها 20هزار و 800 تومان، در عمده فروشیها 29هزار تومان و در خرده فروشیهای سطح استان کردستان 31هزار تومان عرضه میشود.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان علت افزایش قیمت گوشت مرغ در گذشته را قیمت بالای گوشت مرغ در تهران دانست و گفت: بسیاری از مرغداران گوشت مرغ را به صورت قاچاق از شهرستانها برای فروش و سود بیشتر به تهران برده و همین خود باعث افزایش قیمت میشود.
وی بیان کرد: قیمت 31هزارتومانی عرضه مرغ در استان مصوبه کشوری است و با این شرایط هیچگونه کاهش قیمتی نخواهیم داشت و احتمالا با افزایش قیمت بیشتر نیز مواجه خواهیم شد!
حنیفی در پایان سخنان خود تصریح کرد: نسبت به واردات 200تن مرغ منجمد برای مصارف عمده در استان اقدام کردهایم تا کمبودی در عرضه مرغ در بازار حس نشود.
در ادامه سید نجیم حسینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان در گفتوگو با خبرنگار اظهار داشت: ستاد تنظیم بازار کشور قیمت مرغ در خرده فروشیها را 31هزار تومان و در مرغداریها 20هزار و 800تومان اعلام کرده و اگر کسی بیش از این قیمتهای مصوب نسبت به فروش مرغ اقدام کند گرانفروشی کرده و با او برخورد قانونی میشود.
وی افزود: متاسفانه گاها شاهد این بودهایم که افرادی برای خروج مرغ استان و فروش آن با قیمت بیشتر در سایر استانها مبادرت میورزند، بنابراین برای جلوگیری از این امر اپلیکیشنی طراحی شده تا میزان فروش مرغدارها، کشتارگاه و خرده فروشهای سطح استان را مشخص کند تا از خروج بیرویه مرغ از کردستان جلوگیری شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان تصریح کرد: برای جلوگیری از قاچاق مرغ مرغداران موظف هستند تا مرغ را با فاکتور به فروش برسانند و مجوز خروج بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان 20 لاشهکش مشغول به فعالیت هستند که باید همگی در سامانه جامع تجارت ثبتنام کنند.
حسینی اعلام کرد: اداره پست هم موظف شده است تا نسبت به توزیع مرغ در سطح خرده فروشیهای استان اقدام کند تا کمتر در بازار مرغ تشویش ایجاد شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان یادآور شد: مردم استان میتوانند هرنوع شکایتی را باشماره 135 در میان گذاشته تا مأموران ما در کوتاهترین زمان نسبت به پیگیری شکایت اقدام کنند.
دیدگاه تان را بنویسید