Iranian Agriculture News Agency

برگزاری دوره آموزشی"رعایت استانداردهای بهداشتی جهت نگهداری خرما"

دوره آموزشی "رعایت استانداردهای بهداشتی جهت نگهداری خرما" باهمکاری مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان وسازمان غذا ودارو برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی"رعایت استانداردهای بهداشتی جهت نگهداری خرما"

 به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، لحسایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی این سازمان با اشاره به برگزاری دوره "رعایت استانداردهای بهداشتی جهت نگهداری خرما"، گفت:  نظربه اهمیت پدافندغیرعامل باپیگیری مدیریت صنایع تبدیلی وغذایی استان وهمکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بم کلاس آموزشی"رعایت استانداردهای بهداشتی جهت نگهداری خرما" ویژه سردخانه داران شهرستانهای شرقی استان کرمان باحضورکارشناسان وسردخانه داران شهرستانهای بم، فهرج، نرماشیر،ریگان درمحل فرمانداری شهرستان بم برگزار شد.

وی گفت: دراین کلاس آموزشی که باهمکاری مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان وسازمان غذا ودارو استان برگزار شد، دکتر دامنکشان و مهندس شعبانی درخصوص مسائل ومشکلات قبل ازبرداشت خرما وهمچنین مسائل بعدازبرداشت وشرایط بهداشتی واستانداردهای لازم جهت نگهداری خرما مطالبی راجهت آگاهی بیشتربهره برداران وکارشناسان حاضر ارائه کردند.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید