نفرات برتر جشنواره طبخ آبزیان رفسنجان معرفی شدند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: جلسه اختتامیه جشنواره مجازی طبخ ابزیان و غذاهای دریایی برگزار و ۴ نفر در این جشنواره برگزیده شدند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، حاج عبداللهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان، افزود: این مراسم در مدیریت جهاد کشاورزی رفسنجان با حضور شرکت کنندگان برتر و با حضور مدیر شیلات استان و سایر مدعوین برگزار شد.
وی تصریح کرد: از ۳۵ ثبت نامی این جشنواره ۲۵ عکس از غذای طبخ شده انتخاب شد و از میان منتخبین، خانم ها فاطمه حدادی رتبه اول، نصرت فیروزآبادی رتبه دوم، فاطمه نقی زاده رتبه سوم و حمیده ایرامنش رتبه چهارم این جشنواره را کسب کردندکه جوایز نقدی و لوح تقدیر دریافت نمودند .
لازم به ذکر است عکس های جشنواره در اینستاگرام به آدرس https://www.instagram.com/p/CMRj7BaHI3z/?igshid=l52n5gs302my بارگذاری شده است.
دیدگاه تان را بنویسید