استفاده از زنبور براکون برای مبارزه با آفات کشاورزی در خرم بید
فارس-ایانا-مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمبید گفت: کشاورزان این شهرستان با رهاسازی زنبور براکون در مزارع گوجه فرنگی و لوبیا به روش طبیعی با آفات این محصولات مبارزه کردند.
![استفاده از زنبور براکون برای مبارزه با آفات کشاورزی در خرم بید](https://static2.iana.ir/thumbnail/ff6pz4Hp1MaY/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6MIyixK6AvRN9gkt6mZBkk-Dcsjdxnl6wgDCMkmM9AWDe9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoj4FhE5OwHvupsfly1W2dRA,,/1000025293.jpg)
مهدی بهراد این روش را جدیدترین راه مبارزه علیه آفات در بیشتر مزارع صیفی جات شهرستان خرمبید عنوان کرد که هدف آن تولید محصول سالم و کاهش مصرف سموم شیمیایی است.
این مقام مسئول افزود: در سال جاری کشاورزان در اکثر سطوح مزارع گوجه فرنگی و لوبیا در زمان مبارزه علیه کرم میوه گوجه فرنگی و کرم پیله خوار لوبیا از این عامل طبیعی مفید استفاده کردند.
وی گفت: میزان رهاسازی زنبور براکون در مزارع شهرستان خرمبید یک میلیون و 50 هزار عدد در سطح 350 هکتار گوجه فرنگی و 30 هزار عدد در سطح 10 هکتار لوبیا بوده است و حداقل تعداد مورد نیاز برای هر هکتار سه هزار عدد در نظر گرفته می شود.
بهراد تصریح کرد: زنبور براکون دارای این قابلیت است که روی بخش خارجی لاروهای آفت تخمگذاری میکند و لاروهای خارج شده زنبور از لارو میزبان تغذیه کرده و آن را متلاشی میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمبید خاطر نشان کرد: صرفه جویی اقتصادی در هزینه تامین سم و کاهش میزان مصرف سموم شیمیایی از مزایای استفاده از این روش مبارزه با آفات است.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید