جوجه‌ریزی ماهانه 200 هزار قطعه‌ای در هشترود

آذربایجان شرقی- ایانا- سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان هشترود از ادامه فرآیند جوجه‌ریزی و نظارت به‌ منظور حفظ تولید گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.

جوجه‌ریزی ماهانه  200 هزار قطعه‌ای در هشترود

محمد علیزاده با تأکید بر اهمیت فرآورده‌های دام و طیور در تأمین پروتئین سبد غذایی روزانه گفت: گوشت سفید و قرمز به‌ عنوان منابع اصلی مواد مغذی مانند آهن و ویتامین‌های دخیل در چرخه متابولیسم نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم عصبی و رشد بافت‌ها و عضلات بدن دارند.

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان هشترود افزود: جهاد کشاورزی این شهرستان با نظارت مستمر کارشناسان اداره امور دام و شبکه دامپزشکی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان هشترود در زمینه کنترل بهداشت و سامانه‌های مرتبط با تهیه خوراک طیور به واحدهای تولیدی نیمچه‌های گوشتی توانسته نقش خود را در زمینه کنترل بازار تولید گوشت سفید ایفا کند.

علیزاده گفت: از 33 واحد فعال پرورش نیمچه گوشتی در شهرستان، 28 واحد به ‌طور منظم جوجه‌ریزی انجام می‌دهند که ظرفیت آن‌ها به 683 هزار قطعه می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: ماهانه به‌طور میانگین 175 تا 200 هزار قطعه جوجه‌ریزی در این شهرستان صورت می‌گیرد که علاوه بر تأمین نیاز داخلی، مازاد تولید به سایر شهرستان‌ها ارسال می‌شود.

 

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید