برگزاری اولین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی شهرستان ورزقان

آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان از برگزاری اولین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی این شهرستان به مناسبت دهه فجر خبر داد.

برگزاری اولین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی شهرستان ورزقان

امید علی جلالی با بیان اینکه این جشنواره با هدف حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت غذایی در روستای آقبلاغ سفلی شهرستان ورزقان برگزار شد گفت: این رویداد با مشارکت و هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی ورزقان و خانواده بهره‌برداران بخش کشاورزی شکل گرفت. 

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان هدف از این جشنواره را معرفی غذاهای محلی و سنتی منطقه قره‌داغ و جایگزینی آن‌ها با فست‌فود و سایر غذاهای ناسالم عنوان کرد. 

وی بیان کرد: در این جشنواره، ۵۰ شرکت‌کننده با ۵۰ نوع غذا و نان محلی از جمله خشیل، رشته پلو، یاغلیجا آشی، بزیرگن شورباسی، ال‌چوریی، فطیر و... حضور داشتند که پس از ارزیابی غذاهای ارائه‌شده توسط داوران ، به پاس زحمات شرکت‌کنندگان، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید