به مناسبت دهه مبارک فجر،

بهره‌‌برداری از سردخانه دو هزار تنی بالای صفر درجه ذخیره‌سازی و نگهداری مواد غذایی در ارومیه

آذربایجان غربی- ایانا- سردخانه دو هزار تنی بالای صفردرجه ذخیره سازی و نگهداری مواد غذایی در بخش راژان شهرسیلوانای ارومیه به بهره برداری رسید.

 بهره‌‌برداری از سردخانه دو هزار تنی بالای صفر درجه ذخیره‌سازی و نگهداری مواد غذایی در ارومیه

برای احداث این واحد 950 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که برای 7 نفر به صورت  مستقیم  اشتغال زایی شده است و 15 خانوار از عواید اجرای این طرح بهره مند می شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی در حاشیه آیین افتتاح این طرح گفت :به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  تعداد 127 طرح کشاورزی با اعتبار بالغ بر 14هزار و 494 میلیارد ریال در ایام دهه مبارک فجر در سراسر استان به بهره برداری رسید که طرح مذکور از جمله این طرح ها به شمار می رود.

جواد کرمی با تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، افزود: به جهت اهمیت برنامه‌ریزی در حوزه محصول سیب و افزایش بهره وری در این زمینه، سرمایه گذار متعهد گردیده که در سال آینده واحد سورت و بسته بندی را نیز در کنار این واحد احداث کند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید