آموزش طبخ ماهی به نوجوانان در ورزقان؛ گامی در جهت ترویج فرهنگ مصرف آبزیان
آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان از برگزاری کارگاه آموزشی طبخ ماهی ویژه نوجوانان دختر در این شهرستان خبر داد.

امید علی جلالی با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، گفت: هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی بیشتر نوجوانان با ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، آموزش روشهای ساده و سالم پخت آنها، گسترش فرهنگ پرورش و مصرف صحیح ماهی، و تشویق خانوادهها به گنجاندن ماهی در وعدههای غذایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان افزود: مصرف ماهی به دلیل دارا بودن پروتئین بالا، وجود امگا ۳ و میزان پایین اسیدهای چرب اشباع، نقش مهمی در سلامت افراد دارد.
وی همچنین افزود: در حال حاضر، شهرستان ورزقان دارای سه مزرعه پرورش ماهی فعال با ظرفیت تولید 560 تن در سال است. این محصولات علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، به مرکز استان نیز عرضه میشوند.
وی با اشاره به سرانه پایین مصرف آبزیان در استان و شهرستان ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین کارگاههایی بتواند در توانمندسازی بانوان، افزایش استفاده از آبزیان در انواع غذاها و در نهایت ارتقای سطح سلامت خانوادهها مؤثر باشد.
این کارگاه آموزشی با محوریت طبخ آبزیان(ماهی) و با همکاری مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ورزقان، مرکز خاروانا، مدیریت شیلات استان، شرکت تعاونی دامداران خاروانا، مجتمع کشاورزی مرزآبادچایی و اداره آموزش و پرورش خاروانا در مجتمع آموزشی الزهراء شهر خاروانا برگزار شد.
این دوره آموزشی با حضور 200 دانشآموز برگزار شد و شرکتکنندگان با روشهای متنوع طبخ ماهی از جمله سوخاری، کبابی و شکمپر آشنا شدند.
دیدگاه تان را بنویسید