تقویت همکاری فناورانه صنایع تبدیلی آذربایجان شرقی و پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
آذربایجان شرقی- ایانا- همکاریهای فناورانه بین مدیریت صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی و پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تقویت میشود.

فرامرز افشانی با اشاره به تقویت این همکاری، گفت: ظرفیت بالای صنایع تبدیلی و غذایی استان آذربایجان شرقی و حضور پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در این منطقه، ضرورت توسعه همکاریهای مشترک را بیش از پیش نمایان ساخته است. این همکاری میتواند نقش مؤثری در رشد فناوریهای نوین و دانشبنیان در این حوزه داشته باشد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، با تأکید بر اهمیت گسترش تعاملات علمی و فناورانه با پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، اظهار کرد: این همکاری میتواند موجب تسریع در توسعه فناوریهای نوین و دانشبنیان در صنایع تبدیلی استان شود.
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی نیز در این دیدار، با اشاره به توانمندیها و دستاوردهای فناورانه این مرکز و سوابق موفق آن در همکاری با بخش خصوصی در سطح ملی و استانی، از آمادگی پژوهشکده برای گسترش همکاریها خبر داد.
محمدامین حجازی، بر نقش این تعاملات در ارتقای سطح فناورانه واحدهای صنعتی، توسعه دانشهای فنی جدید و حل چالشهای تکنولوژیکی صنایع غذایی استان تأکید کرد.
در ادامه جلسه، پس از بررسی زمینههای همکاری، مقرر شد تفاهمنامهای میان طرفین منعقد شود.
این تفاهمنامه بر سه محور اصلی توسعه فناوریهای مورد نیاز صنایع تبدیلی و غذایی استان با مشارکت بخش خصوصی، تسهیل انتقال فناوری به این بخش و توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی متمرکز خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید