از میوه شب عید تا گوشت قرمز/ تدابیر تنظیم بازار نوروزی اعلام شد

تهران- ایانا- مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن اعلام قیمت سیب، پرتقال و خرمای تنطیم بازاری، از فعالیت مراکز عرضه این کالاها در سراسر کشور، دست کم تا ۱۵ فروردین خبر داد.

از میوه شب عید تا گوشت قرمز/ تدابیر تنظیم بازار نوروزی اعلام شد

به گزارش خبرنگار ایانا، محمدرضا طلایی در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر سیما، روز شنبه -۲۵ بهمن‌ماه- اعلام کرد: غرفه‌های تنظیم بازار میوه شب عید از ۲۳ اسفند در سراسر کشور فعال شده‌اند و تمام استان‌ها موظف‌اند حداکثر تا ۲۶ اسفند فروش سیب، پرتقال و خرما را با قیمت مصوب آغاز کنند.

وی تأکید کرد: این طرح تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و در صورت نیاز، ستادهای راهبری استان‌ها می‌توانند زمان عرضه را تمدید کنند. امسال برخلاف سال گذشته، تأمین میوه به بخش خصوصی سپرده شده و دولت هیچ اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته است.

طلایی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای بهبود کیفیت میوه‌های عرضه‌شده گفت: امسال ذخیره‌سازی میوه در آبان‌ماه انجام شد تا محصولات باکیفیت‌تری به دست مصرف‌کنندگان برسد و نظارت‌ها نیز افزایش یافته است.

وی همچنین درباره قیمت‌ها افزود: میانگین قیمت سیب ۵۰ هزار تومان و پرتقال ۳۵ هزار تومان کاهش یافته است. حداکثر قیمت سیب در تهران ۵۴ هزار تومان و پرتقال تامسون شمال ۴۲ هزار تومان تعیین شده است.

وی از اضافه شدن خرما به سبد تنظیم بازار خبر داد و گفت: با توجه به هم‌زمانی با ماه رمضان، امسال بیش از یک میلیون تن خرما خریداری شده که ۳۰۰ تن آن ذخیره احتیاطی است. این محصول در سه رقم مضافتی، کلوته و کبکاب عرضه می‌شود و ۳۵ تا ۴۰ درصد ارزان‌تر از نرخ بازار خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: اتحادیه‌های دامداران و عشایر موظف شده‌اند گوشت قرمز گرم داخلی را بدون واسطه عرضه کنند که باعث کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت شده است.

 وی از راه‌اندازی ۷۰۰ فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی خبر داد و افزود: این تعداد تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰۰۰ فروشگاه افزایش خواهد یافت تا محصولات مستقیماً از تولیدکننده به مصرف‌کننده برسد.

طلایی با تأکید بر اینکه سازمان تعاون روستایی در ایام تعطیلات نوروزی نیز فعال خواهد بود، اظهار داشت: تمام اقدامات لازم برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از نوسانات بازار انجام شده است و در صورت بروز هرگونه تخلف، مردم می‌توانند موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی گزارش دهند.


خبرنگار: شبنم مسعودی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید