وزارت جهاد کشاورزی جهش مکانیزاسیون را با ورود ۱۱ هزار دستگاه کلید زد

تهران-ایانا- رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص بیش از ۵۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای تجهیز بخش کشاورزی کشور در سال ۱۴۰۳ خبر داد و ورود ۱۱۱۵۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات و تجهیزات را گامی مهم در بهبود شاخص‌های بهره‌وری عنوان کرد

وزارت جهاد کشاورزی جهش مکانیزاسیون را با ورود ۱۱ هزار دستگاه کلید زد

به گزارش خبرنگار ایانا؛ در سالی که با هدف‌گذاری افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید در بخش کشاورزی آغاز شد، مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با اتخاذ رویکردی عملیاتی و تعامل گسترده با معاونت‌های تخصصی، توانست گام‌های بلندی در جهت توسعه فناوری‌های نوین و تقویت زیرساخت‌های مکانیزاسیون در کشور بردارد.

کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایانا، جزئیاتی از این اقدامات و دستاوردها را تشریح کرد.

 

حرکت به سوی تجهیز کامل تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳

 ذوالفقاری در ارتباط با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حوزه تجهیز مکانیزاسیون کشاورزی بیان داشت: در ابتدای سال جاری، یکی از اقدامات مهم مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، تخصیص اعتبار برای دریافت تسهیلات بانکی در تمامی زیر بخش‌های تولیدی بود. این اقدام متناسب با ظرفیت‌های تولیدی استان‌ها انجام گرفت و خوشبختانه با همکاری مؤثر بانک کشاورزی، شاهد جذب ۵۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی بودیم.

این مسئول افزود: در مجموع، معرفی ۱۶۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بانک‌ها انجام شد که نتیجه آن ورود ۱۱ هزار و ۱۵۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات و تجهیزات به بخش کشاورزی بود. این تجهیزات در مزارع، باغات، دامداری‌ها، مرغداری‌ها و سایر زیر بخش‌ها به‌کار گرفته شدند که منجر به ارتقای محسوس شاخص‌های مکانیزاسیون شده است.

 

ورود فناوری‌های نوین به مزرعه

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از تمرکز ویژه بر فناوری‌های جدید خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری، ۱۱۶ مدل انواع ماشین‌ها و ادوات از ۴۰ شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت که ۱۳ مدل به عنوان فناوری نوین الگویی و توسعه‌ای در حوزه‌های زراعی، باغی، گلخانه‌ای، دام، طیور و آبزیان انتخاب و در فهرست حمایت مرکز قرار گرفتند.

ذوالفقاری ضمن اشاره به اهمیت همکاری با انجمن‌های تخصصی، اظهار داشت: تعامل با تشکل‌ها و انجمن‌های تولیدی همواره در دستور کار ما بوده و جلسات منظمی به منظور بررسی مسائل و چالش‌های پیش‌روی تولید برگزار می‌شود که نتایج مثبتی برای ارتقاء کمی و کیفی تولید داشته است.

 

خبرنگار: فرناز فتحی

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید