اسلامی در گفتگو با ایانا خبر داد:
پرورش ماهی گرم آبی درسد قلعه چای شهرستان عجب شیر به مساحت240 هکتار
مدیر جهادکشاورزی شهرستان عجب شیر از تولید و پرورش ماهیان گرم آبی و سرد آبی در شهرستان عجب شیر خبر داد.
احمد اسلامی در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، در این خصوص گفت: با عنایت به اینکه مصرف غذای ماهی که یکی از غذاهای سالم محسوب شده و پر از مواد مغذی و مهم مانند پروتئین و ویتامین D بوده و منبعی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است و برای سلامت بدن و مغز بسیار اهمیت دارد لذا توجه به تولید و بالا بردن توان معیشتی ساکنین منطقه بسیار حائز اهمیت است.
وی در ادامه گفت: مزارع تولید ماهیان مربوطه در مناطق مستعد با مشارکت مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و بهره برداران مربوطه ظرفیت سازی و آماده تولید و توسعه در سالهای آتی شد.
اسلامی در ادامه اظهار کرد: این شهرستان دارای چهار واحد پرورش ماهی سردآبی به ظرفیت اسمی 24 تن و در عمل 27 تن تولید سالیانه بوده و یک واحد پرورش ماهی به مساحت 240 هکتار با رهاسازی اولیه بچه ماهی به تعداد 235 هزار قطعه شروع به تولید کرده و نسبت به عرضه ماهی بصورت مستقیم به متقاضیان اقدام می کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عجب شیر در پایان گفت: مشارکت نهادهای دولتی و خصوصی و حضور کارشناسان متخصص واحدهای مربوطه شیلات، ترویج و ارائه رهنمودهای لازم در جهت آموزش، تسهیلات و کمک به بازاریابی، اثربخشی مناسبی در تولید ماهی در این منطقه داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید