Iranian Agriculture News Agency

عباسی در گفتگو با ایانا خبر داد:

نیترات سنجی محصولات تولیدی به منظور ارتقای تولید محصولات سالم گیاهی در جلفا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا بر ارتقای تولید محصولات سالم گیاهی و لزوم پایش نهاده ها در طی چرخه تولید تاکید کرد.

نیترات سنجی محصولات تولیدی به منظور ارتقای تولید محصولات سالم گیاهی در جلفا

رضا عباسی در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی،  اظهار کرد: در راستای ارتقای تولید محصولات سالم گیاهی و لزوم پایش نهاده ها در طی چرخه تولید و تعیین میزان نیترات در محصولات تولیدی گلخانه ها، نیترات سنجی محصولات تولیدی (اعم از فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، خیار) در سایت گلخانه ای شهرستان جلفا انجام می پذیرد.

وی با بیان اینکه به دلیل خطرات بالقوه مصرف نیترات برای سلامتی انسان، مقدار این یون ها در سبزیجات و صیفی جات پایش می شود و چون گوجه فرنگی و خیار از سبزیجات پر مصرف در سبد غذایی مردم می باشند، لذا بررسی میـزان آلـودگی نیتـرات در ایـن محصـولات و شناخت منابع آلایندگی و ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش نسبی آلودگی ضروری به نظـر مـیرسـد.

 عباسی در ادامه خاطر نشان کرد: در این راستا در طی پایش و سبز شدن نتیجه تست با دستگاه نیترات سنج، که نشان دهنده ایمن بودن محصول و مناسب بودن میزان نیترات باقی مانده در محصولات است و در پایشهای مداومی که توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی انجام می شود نتیجه تست نیترات محصولات گلخانه ای تولیدی این شهرستان مناسب و در سطح سبز است.

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید