Iranian Agriculture News Agency

کسب رتبه اول تیمی مسابقات سراسری قرآن کریم

اختتامیه سی‌امین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان وزارت جهادکشاورزی با معرفی و تجلیل از نفرات برتر و حضور مسئولان کشوری و استانی در تبریز برگزار شد.

کسب رتبه اول تیمی مسابقات سراسری قرآن کریم

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، در این مسابقات در رشته قرائت تقلیدی، امیرعباس اعصاری از استان گیلان، سید حسین موسوی بصره از استان بوشهر و محمدمهدی نجاتی از استان سمنان به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته اذان مهدی عبیداوی از استان خوزستان، محمد کرمی یگانه از استان لرستان و محمد طهماسب نژاد از استان آذربایجان شرقی به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته قرائت ترتیل فاطمه زهرا دانشخواه از استان قزوین، نرگس آمری از استان زنجان و آمنه قسیمی از استان خراسان رضوی اول تا سوم شدند.

در بخش برادران نیز در رشته قرائت ترتیل احمد شفائی از استان آذربایجان شرقی، حسین خلیلی از استان قزوین و محمد عبدالهی از استان خراسان جنوبی اول تا سوم شدند.

در رشته قرائت تحقیق قاسم فتحی از استان فارس، اسماعیل مولایی از استان خوزستان و رسول وکیل ثانی از استان خراسان جنوبی به ترتیب اول تا سوم شدند.

 

 در حفظ پنج جزء در بخش خواهران فاطمه دانشخواه از استان قزوین، مریم فرجی از استان اصفهان و فاطمه صفری نژاد از استان همدان رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

در حفظ پنج جزء در بخش برادران محمدصالح عبدی از استان خراسان رضوی، محمدصالح مبارکی از استان کردستان و محسن امینی زاده از استان خوزستان به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در حفظ 10 جزء در بخش خواهران، زهرا میرزا علیپور از استان آذربایجان غربی، ملیحه حسینی از استان گلستان و فاطمه حاجیان از استان سمنان اول تا سوم شدند. در حفظ 10 جزء در بخش برادران امیرعلی بشیری از استان گیلان، محمد داور بان از استان همدان و مهدی شکوهی از استان آذربایجان غربی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته تفسیر در بخش خواهران محدثه گرامی نوقانی از استان خراسان جنوبی، ربابه ختایی از استان آذربایجان شرقی و زهرا برقی از استان آذربایجان شرقی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در رشته تفسیر در بخش برادران نیز مهدی عبدالحسین زاده از استان یزد، رمضان علی دهقانی از استان مازندران و محمد برقی از استان آذربایجان شرقی به ترتیب اول تا سوم شدند.

 

 

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در این مراسم که با حضور اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی برگزار شده بود، گفت: مسابقات قرآنی به این مسابقه ختم نخواهد شد چون رویکرد وزارت جهادکشاورزی به دلیل برنامه‌های فرهنگی تداوم پیدا خواهد کرد، همانگونه که در این 29 سال سابقه داشته است و همچنین مسابقات قرآنی ویژه روستاییان وعشایر تداوم خواهد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید نجفی افزود: در طول سال مسابقات قرآنی ویژه همکاران و در ایام مبارک دهه فجر برای روستاییان و عشایر برگزار می‌شود که این امر مبارکی است.

در وزارت جهاد کشاورزی استقبالی که در بین همکاران دیده می‌شود قابل وصف است و حدود 10 هزار نفر در کل کشور ثبت‌نام کننده داشت که مرحله استانی و منطقه‌ای و سپس مسابقات کشوری اجرا شد.

وی هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را رفع کاستی‌ها اعلام کرد و گفت:  برای رو به رشد بودن این‌گونه مسابقات در بدنه وزارت جهادکشاورزی، نظرسنجی از طریق فرم‌های ارزیابی اوقاف تکمیل شد تا این نواقص روشن شده و برطرف شوند .

مسئول تیم داوری سی‌امین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان وزارت جهادکشاورزی در تبریز نیز گفت: مسابقات قرآنی یک کار هنری است که با ذائقه مردم سروکار دارد. هنر تلاوت قرآن، صدای خوب، لحن خوب، اذان خوب و حفظ قرآن هم برای خود شخص و اطرافیان جذاب است لذا این مسابقاتی که برگزار می‌شود اگر بخواهیم تاثیرگزار باشد باید مسابقه قرآن در دستگاه‌های اجرایی سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها در واقع فینال یکسال کار قرآنی با برنامه باشد.

وی ادامه داد: یعنی یک سال در فضای وزارتخانه برای پرسنل و خانواده ها کارهای آموزشی مختلفی را انجام دهیم و سپس از افرادی که در این یکسال بیشتر تلاش کرده، بهتر کار کرده‌اند تقدیر شود. این جنبه مسابقات معمولاً پررنگ‌تر از جنبه آموزشی است مسابقات در کنار کار آموزشی راندمان بالایی خواهد داشت.

  مهدی قره شیخلو افزود: در مسابقات قرآن رقابت وجود دارد ولی ارزش اصلی این است که با قرآن مانوس می‌شویم تا فضای قرآنی در سطح جامعه روز‌به‌روز بیشتر شود،  لذا این مقام و رتبه‌ها خیلی تفاوتی ندارد حضور در این برنامه ارزشمند است. یادمان باشد زمانیکه در محضر الهی قرار می‌گیریم از هیچکدام از ما انسان‌ها در مورد مد والضالین قمره و دستگاه نهاوند سوال نمی‌شود آنچه از ما انتظار می‌رود چه میزان فهم قرآنی و رفتار قرآنی داشتیم.

وی گفت: همه وظیفه داریم هرچقدر که می‌توانیم با قرآن مانوس باشیم و هرچه از قرآن متوجه می‌شویم را در رفتار خود متجلی کنیم. باید از قرآن و ارتباط قرآن یک نتیجه عملی دیده شود این همه پیامبر عظیم‌الشان اسلام صفات مختلف دارد ولی هرچه که در قرآن از پپامبر ویژه یاد شده اخلاق پیغمبر است که در آیه‌ای از قرآن آمده است «اگر شما آدم بداخلاق و سخت دل بودید مردم از گرد شما پراکنده می‌شدند» این اخلاق پیامبر باعث جذب مردم می‌شد. وقتی از همسر پیغمبر پرسیده می‌شود اخلاق پیامبر چگونه است می‌فرمایند اخلاق پیغمبر قرآنی بوده است. به همین دلیل هرجا پیغمبر بوده مردم جمع می‌شدند.

وی اضافه کرد: شأن قرآن این است که باید بهترین‌ها در خدمت قرآن و اهل قرآن باشد امیدواریم در کشور ما هم فرهنگ‌سازی شود. هرچه ما از خیر دنیا و آخرت می‌خواهیم در قرآن است.

وی افزود: خداوند در قرآن خطاب به پیامبر می‌فرماید وَإِذَا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنَا بَیْنَکَ وَبَیْنَ الَّذِینَ لَا یُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ حِجَابًا مَسْتُورًا و ای پیامبر چون قرآن بخوانى میان تو و کسانى که به آخرت ایمان ندارند پرده‌‌اى پوشیده قرار مى‌‌دهیم.

رئیس اداره امور قرآنی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم از روند برگزاری این مسابقات گزارشی ارائه کرد و ضمن تشکر از میزبانی استان آذربایجان شرقی از سی‌امین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، کسب رتبه اول تیمی این دوره از مسابقات توسط استان آذربایجان شرقی با پنج رتبه برتر از پنج رشته، را به رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی و همه همکاران عزیز و شریف، تبریک عرض کرد و برای مجموع همکاران، خصوصا، شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات و خانواده‌های محترمشان توفیق تلاوت و عمل به قرآن کریم و خدمت به این کتاب شریف و اهل آن که اهل الله هستند را از خداوند منان مسئلت کرد.

مهدی نادی با بیان اینکه سبک زندگی‌مان را باید با آیات قرآن تغییر دهیم، افزود: آشنایی با مفاهیم و تفاسیر قرآن و رسوخ دادن آن در زندگی باید راهبرد ما باشد و زندگی ما را با قرآن اصلاح کنیم.

وی با بیان اینکه وزارت جهادکشاورزی یک وزارت وزین علمی است و بیش از 80 درصد از 80 هزار پرسنل وزارتخانه جهادکشاورزی را مهندسین بالای لیسانس تشکیل داده‌اند ادامه داد: هیچ وزراتخانه‌ای این تعداد نیروی باسواد ندارد هر 80 هزار را ضربدر یک خانواده چهار نفره بکنید می‌شود 320 هزار نفر، عشایر، کشاورزان و روستاییان را هم به آن بیفزایید ببینید چند نفر می‌شود باید همه این خانواده بزرگ را به سمت تفاسیر و بهره‌مندی از مفاهیم قرآنی سوق دهیم .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید