برگزاری مسابقه طبخ آبزیان در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی
مدیر شیلات و امور آبزیان استان آذربایجان شرقی از برگزاری مسابقه طبخ آبزیان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، جواد گوزلی بیان کرد: این مسابقه با حضور مدیران و همکاران سازمان جهادکشاورزی استان و با مشارکت جمعی از بانوان شاغل در سازمان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این مسابقه تعداد 14 غذای تهیه شده از آبزیان که به مرحله نهایی راه یافته بودند به داوری عمومی گذاشته شد که تعداد 6 غذای تهیه شده آراء بیشتری کسب کردند و در نهایت با داوری طعم و مزه توسط خاتمی مدیر داخلی رستوران ماهی خوب تبریز به همراه سه تن از سرآشپزهای رستوران ماهی خوب، تعداد سه غذای برتر تهیه شده از ماهی و یک غذای برتر تهیه شده از آبزیان (ریز جلبک اسپیرولینا) انتخاب شدند.
گوزلی با اشاره به مزایای مصرف آبزیان و ضرورت ارتقاء سرانه مصرف آبزیان در استان افزود: ایجاد تنوع در شیوههای طبخ غذاهای آبزیان، استفاده از گوشت آبزیان در طبخ غذاهای سنتی و تغییر عادات غذایی به ویژه در کودکان و نوجوانان سلامت نسل جدید را به همراه خواهد داشت.
وی در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس و جوائز از برگزیدگان این مسابقه قدردانی کرد.
طبق برنامهریزی قبلی سوپ ماهی جهت آشنایی با طعم و مزه و ترویج تهیه سوپ از استخوان و گوشت ماهی بین شرکتکنندگان توزیع شد.
دیدگاه تان را بنویسید