ذرت شیرین محصول مهم منطقه اهر و ارسباران
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر از کشت بیش از 215 هکتار ذرت شیرین در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، علی نجفی بیان کرد: امسال با توجه به شرایط خشکسالی حاکم در منطقه برای صرفهجویی در مصرف و افزایش راندمان آب 95درصد ذرت شیرین این شهرستان بهصورت آبیاری کم فشار(نوار تیپ)کشت شده است.
وی گفت: بیشتر محصولات تولیدی این شهرستان بهصورت ارگانیک بوده و برای تغذیه این محصول بیشتر از کودآلی (اسیدهیومیک و اسیدآمینه)، دامی، کمپوست و ورمیکمپوست استفاده میشود.
وی در ادامه افزود: ذرت شیرین (ذرت دیزبین) بخاطر عطر و طعم مخصوص خود در سطح کشور مشهور بوده و در جذب گردشگری به این شهرستان تاثیر بسزایی دارد.
وی ادامه داد: کشت ذرت شیرین در شهرستان اهر در سه مرحله و در بازههای زمانی 15 روزه از نیمه دوم اردیبهشتماه بهصورت دستی و نیمه مکانیزه آغاز و از اواسط تیرماه شروع به برداشت میشود که ارسال آن به بازار تا آخر مهرماه انجام میشود.
نجفی افزود: این محصول قبل از فرآوری به سراسر کشور از جمله شهرهای مختلف تبریز، تهران، اردبیل، و گیلان و... ارسال میشود.
نجفی ادامه داد: 80 درصد مردم اهر به کشاورزی و دامداری مشغول بوده و این شهرستان از قطبهای مهم دامپروری استان محسوب میشود. با توجه به اینکه ذرتکاران این شهرستان بعد از برداشت محصول، علوفه آن را بهصورت سیلوسازی جهت تغذیه دام استفاده میکنند که باعث افزایش شیردهی و گوشت در دامها میشود.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم افزایش سطح زیر کشت و گسترش این محصول در شهرستان اهر بهصورت آبیاری کمفشار (نوار تیپ) بتواند نقش بسزایی درچرخه تولید مملکت ایفا کند.
دیدگاه تان را بنویسید