رتبه سوم آذربایجان شرقی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در سطح کشور
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از رتبه سوم آذربایجان شرقی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی با ۸۵۰ واحد تولیدی و ظرفیت ۵/۵ میلیون تن در سطح کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، فرامرز افشانی در جلسه هماهنگی مسئولین صنایع تبدیلی و غذایی استان گفت: استان آذربایجان شرقی در حوزه صنایع تبدیلی با ۸۵۰ واحد تولیدی و ظرفیت ۵/۵ میلیون تن جایگاه سوم را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه در برخی رشتههای فعالیت، استان ما جزو رتبههای برتر در کشور است، ادامه داد: از جمله اینکه در فرآوری انگور، بستهبندی و صادرات خرما، فرآوری تخممرغ، بستهبندی عسل، فرآوری خشکبار رتبه اول و در حوزه سردخانه رتبه دوم را در سطح کشور دارا است.
وی با بیان اینکه در جذب سرمایهگذار و سرمایهگذاری در بخش فرآوردههای گیاهان دارویی با ۱۹ واحد از وضعیت بسیار خوبی برخوردار بوده و برای تحقق هدف تبدیل شدن به قطب گیاهان دارویی کشور تلاش میکند، توضیح داد: در بخش صنایع تبدیلی استان پنج مگاپروژه در حال اجرا و سرمایهگذاری است که عبارتند از شرکت کشت و صنعت میوه آذربایجان و فرآوری میوه و کنسانتره و میوه خشک مخصوص در مساحت ۱۴ هکتار در شهرک صنعتی شماره دو مرند با سرمایهگذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال، کشت و صنعت سهند هشترود در مساحتی حدود ۷۰ هکتار با سرمایهگذاری ۳۰ هزار میلیارد ریال، زنجیره تولید ژلاتین شرکت دارویی ژلاتین ره آورد وطن با ۲۵ هکتار مساحت و حدود ۳۰ هزار میلیارد ریال برآورد اولیه سرمایهگذاری، زنجیره تولید و فرآوری تخممرغ آرمین تجارت با ایجاد زنجیره تولید مرغ مادر، جوجه کشی، خوراک دام، کشتارگاه و فرآوری تخم مرغ و همچنین در شهرستان بناب شهرک تخصصی صنایع تبدیلی با وسعت ۴۵ هکتار با سرمایهگذاری موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج در شرف ایجاد است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: در بخش صنایع تبدیلی از ابتدا تاکنون تعداد ۸۵۰ واحد پروانه بهرهبرداری با ظرفیت ۵/۵میلیون تن، دو هزار و 694 واحد جواز تاسیس با ظرفیت 13.5میلیون تن صادر شده است.
دیدگاه تان را بنویسید