ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی باید ۳ الی ۶ ماه قبل از اجرایی شدن اطلارسانی شود و صدور بخشنامه بدون اعلام قبلی و بهصورت خلق الساعه، غیرقانونی است.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، ذبیح الله اعظمی در جلسه دیدار با کشاورزان بناب که با حضور شهیاد آبنار قائم مقام معاون وزیر و مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی وزارت جهادکشاورزی، اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، شیخ رضا باقری نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، رضا لعلی فرماندار شهرستان بناب ، رحیم مهردادی سرپرست معاونت بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و روح اله خیری مدیر جهاد کشاورزی بناب برگزار شد، گفت: در هفته آتی جلسه با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاونان و رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی برگزار خواهیم کرد و مشکلات پیازکاران را در این جلسه پیگیری می کنیم.
وی تولید محصولات کشاورزی را یکی از ارکان برقراری امنیت غذایی دانست و گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی برای صدور بخشنامه ممنوعیت صادرات یک محصول باید ۳ الی ۶ ماه قبل این ممنوعیت اطلاع رسانی شود و صدور چنین بخشنامه ای بدون اعلام قبلی و به صورت خلق الساعه، غیرقانونی است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: پیاز قرمز دارای ماندگاری بالاتری از پیاز سفید و زرد است و این مساله ای است که باید به آن توجه شود.
نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله حقابه پیازکاران ابن شهرستان از طریق وزارت نیرو پیگیری خواهد شد.
وی بر ضرورت راهاندازی صنایع تبدیلی برای محصول پیاز تاکید کرد و ادامه داد: خرید تضمینی در مجلس شورای اسلامی برای محصولات راهبردی مانند گندم و دانه های روغنی در نظر گرفته شده است و امکان خرید تضمینی پیاز وجود ندارد.
اعظمی همچنین از بررسی کیفیت سموم تولیدی شرکت های داخلی و تحقیق و تفحص از این شرکت ها توسط مجلس شورای اسلامی خبر داد.
وی در پایان سخنان خود ظرفیت بناب در حوزه فرآوری کشمش را یکی از نقاط قوت این شهرستان در حوزه کشاورزی قلمداد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید