حل مشکل تغییر الگوی کشت در شبکه پایاب سد صومعه علیا میانه

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی به همراه نمایندگان مردم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی از اراضی پایاب سد صومعه علیا و سد آیدوغموش در میانه بازدید کرد.

حل مشکل تغییر الگوی کشت در شبکه پایاب سد صومعه علیا میانه

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، اکبر فتحی در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری در اراضی پایاب این سدها مشکلاتی از جمله تغییر الگوی کشت و عدم همراهی بهره‌برداران در تامین سهم مشارکت بهره‌برداران به وجود آمده بود که با حضور در محل و نشست با اعضای محترم تعاونی آببران موضوع مرتفع شد.

 وی با بیان اینکه در تمام بازدیدها نمایندگان محترم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی حضور موثر داشتند که جا دارد از آنان قدردانی کنم، افزود: همچنین دراراضی پایاب سد آیدوغموش و در روستاهای سیاه کمر و حصار با مشارکت بهره‌برداران محترم و تامین اعتبار دولتی به مساحت حدود ۸۵۰ هکتار شبکه فرعی آبیاری اجرایی می‌شود که البته تاکنون به مساحت حدود ۴۰۰ هکتار پروژه اجرایی شده و تحویل بهره‌برداران شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از مشارکت بهره‌برداران و همراهی نمایندگان و مسئولین محلی قدردانی کرده و افزود: ضلع غربی شبکه پایاب سد صومعه علیا از اراضی زراعی به باغی مبدل شده است و با توجه به اینکه شبکه پایابی که برای زراعت احداث می‌شود با شبکه مورد استفاده در باغبانی از نظر طراحی و اجرا تفاوت دارد.

فتحی توضیح داد: در شهرستان میانه به دلیل تغییر الگوی کشت بخشی از زراعت به باغات تبدیل شده است که تعاونی آبران طراحی لازم را در ضلع غربی و شرقی انجام داده است و خوشبختانه در ضلع شرقی مشکلی نداریم اما در ضلع غربی شبکه پایاب، تغییر الگوی کشت انجام و برای محدوده‌ای که به باغات تبدیل شده است و نزدیک به 200 هکتار است، باید به‌صورت جداگانه پرونده تشکیل شود.

فتحی از پیگیری‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات کشاورزان قدردانی کرد و بر استفاده از ظرفیت نمایندگان در حل مشکلات حوزه کشاورزی در میانه و دیگر شهرستان‌های استان تأکید کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید