Iranian Agriculture News Agency

آرد و نان کامل در آذربایجان شرقی تولید می‌شود

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان آذربایجان شرقی گفت: به زودی تولید نان کامل در استان کلید می‌خورد.

آرد و نان کامل در آذربایجان شرقی تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، علیرضا شاهدی در حاشیه بازدید از کارخانجات آرد میلاد شهرستان مرند در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: بخشنامه تولید نان و آرد کامل به همه استان‌ها ابلاغ شده است و مراحل اولیه آن در دست اقدام و اجرا است.

وی بیان کرد: کارگروه مربوط به تولید آرد کامل در استان آذربایجان شرقی تشکیل شده است که رئیس آن استاندار و دبیرخانه‌اش دانشگاه علوم پزشکی است.

شاهدی ادامه داد: پس از مشخص شدن قیمت آرد کامل، تولید آرد کامل در کارخانجات انجام شده و نانوایان نیز برای پخت نان کامل اقدام می‌کنند.

 مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره کارخانجات آرد میلاد شهرستان مرند نیز در جمع خبرنگاران گفت: آرد کامل آردی است که همه سبوس، مواد سلولزی، ویتامین‌ها، جوانه گندم و مواد غذایی موجود در آن حفظ می‌شود.

حافظ ابراهیم پور افزود: پیرو دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی و سیاست‌گذاری‌های کلانی که در کشور در خصوص آرد کامل هست، ما آمادگی داریم تا این نوع آرد را تولید کنیم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت اسمی کارخانجات آرد میلاد شهرستان مرند 120 هزار تن در سال است توضیح داد: این کارخانه دارای آخرین تجهیزات و تکنولوژی روز و نیروی انسانی متخصص است و برای تولید آرد کامل زیرساخت‌هایش فراهم است.

رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان مرند نیز گفت: برای اینکه آرد کامل تولید کنیم باید در مزرعه به گندمی که تولید می‌شود توجه شود تا از کیفیت خوبی برخوردار باشد.

مریم فرزانیان توضیح داد: تغذیه، نوع رقم، محلول پاشی، آبیاری مناسب، عناصر ماکرو و میکرو، شرایط آب و هوایی، تغذیه کودهای پایه و استفاده به موقع از کود سرک از عوامل موثر در کیفیت گندم هستند و باید به این عوامل توجه شود تا آرد نیز کیفیت بالاتری داشته باشد.

 

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

حجم ویدیو: 44.60M | مدت زمان ویدیو: 00:04:20
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید