Iranian Agriculture News Agency

روابط عمومی‌های برتر بخش کشاورزی آذربایجان شرقی معرفی شدند

در نشست سالانه شورای روابط عمومی‌های بخش کشاورزی آذربایجان شرقی ، روابط عمومی‌های برتر بخش کشاورزی آذربایجان شرقی معرفی و تجلیل شدند.

روابط عمومی‌های برتر بخش کشاورزی آذربایجان شرقی معرفی شدند

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، در این مراسم از روابط عمومی‌های برتر حوزه کشاورزی آذربایجان شرقی تجلیل به عمل آمد.

براساس ارزیابی‌های انجام شده، در بخش شهرستان‌ها،  محمد غفاری از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ویژه مرند و شبنم فرهنگی از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه به‌عنوان روابط عمومی الگو  و ممتاز،  محمد موسی زاده از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اسکو و فریبا تقوی از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر به‌عنوان روابط عمومی کارآمد، الهام محمدی از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بستان آباد به‌عنوان روابط عمومی مؤثر و سعید ایریلوزادیان از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز به‌عنوان روابط عمومی شایسته تقدیر انتخاب شدند.

7

در بخش ادارات تابعه سازمان سیدهادی موسوی از اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی به‌عنوان روابط عمومی الگو و ممتاز، زهرا اسمعیل پور از سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی به‌عنوان روابط عمومی کارآمد، سارا محمدزاده از مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی به‌عنوان روابط عمومی مؤثر و امید علیزاده از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی، حسن کمالی از اداره کل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان شرقی و رحیم محمدزاده از موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به‌عنوان روابط عمومی شایسته تقدیر انتخاب شدند.

در بخش معاونت‌های سازمان نیز راحله هاشمی نژاد از مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی به‌عنوان روابط عمومی شایسته تقدیر انتخاب شد.

در بخش شرکت‌های خصوصی و دولتی بخش کشاورزی نیز مهدی لطفی آزاد از گروه کارخانجات رضوان دانه به‌عنوان روابط عمومی موثر و کامیار لاوه‌ ای از شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی به‌عنوان روابط عمومی شایسته تقدیر انتخاب شد.

777777

7777777

77777

77777777

777777777

777777777777

777777777777777

77777777777777777777

7777777777777777777777

77777777777777777777777777

 

7777

777777777777777777777777777

777

 

خبرنگار: مهسا رمضانی 

حجم ویدیو: 38.90M | مدت زمان ویدیو: 00:01:36
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید