سماق هوراند، در مسیر تبدیل به برند جهانی
نماینده مردم شهرستانهای کلیبر، خداآفرین، هوراند و آبش احمد در مجلس شورای اسلامی بر اهمیت برندسازی سماق هوراند و تلاش برای ورود به بازارهای جهانی تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، بهنام رضوانی در هفتمین جشنواره سماق قرمز هوراند بیان کرد: در دنیا برندسازی محصولات از تولید آن اهمیت بیشتری دارد.
وی بر افزایش بهرهوری و تولید، همراه با فرآوری و بستهبندی سماق جهت عرضه در بازارهای داخلی و جهانی تأکید کرد و افزود: با کیفیتترین سماق ایران در هوراند تولید میشود. این یعنی ما اولین قدم را به خوبی برداشتهایم و توانسته ایم محصولی با کیفیت عالی تولید کنیم اما برای برندسازی سماق هوراند باید جشنوارههای استانی و ملی برگزار شود.
نماینده کلیبر، خداآفرین، هوراند و آبش احمد، توضیح داد: علاوه بر برندسازی، افزایش تولید و بهرهوری نیز باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین، توسعه نهالهای پرمحصول و فرآوری و بستهبندی سماق اهمیت زیادی دارد.
رضوانی همچنین به اهمیت سرمایهگذاری برای توسعه باغات سماق اشاره کرد و گفت: سماق ظرفیت خوبی برای جذب سرمایه دارد و با راهاندازی یک مرکز بستهبندی در سطح جهانی، میتوانیم به بازارهای جهانی ورود کنیم و سماق را به قیمت واقعی آن به فروش برسانیم.
خبرنگار: مهسا رمضانی
دیدگاه تان را بنویسید