Iranian Agriculture News Agency

سماق هوراند، در مسیر تبدیل به برند جهانی

نماینده مردم شهرستان‌های کلیبر، خداآفرین، هوراند و آبش احمد در مجلس شورای اسلامی بر اهمیت برندسازی سماق هوراند و تلاش برای ورود به بازارهای جهانی تأکید کرد.

سماق هوراند، در مسیر تبدیل به برند جهانی

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، بهنام رضوانی در هفتمین جشنواره سماق قرمز هوراند بیان کرد: در دنیا برندسازی محصولات از تولید آن اهمیت بیشتری دارد.

وی بر افزایش بهره‌وری و تولید، همراه با فرآوری و بسته‌بندی سماق جهت عرضه در بازارهای داخلی و جهانی تأکید کرد و افزود: با کیفیت‌ترین سماق ایران در هوراند تولید می‌شود. این یعنی ما اولین قدم را به‌ خوبی برداشته‌ایم و توانسته ایم محصولی با کیفیت عالی تولید کنیم اما برای برندسازی سماق هوراند باید جشنواره‌های استانی و ملی برگزار شود.

نماینده کلیبر، خداآفرین، هوراند و آبش احمد، توضیح داد: علاوه بر برندسازی، افزایش تولید و بهره‌وری نیز باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین، توسعه نهال‌های پرمحصول و فرآوری و بسته‌بندی سماق اهمیت زیادی دارد.

رضوانی همچنین به اهمیت سرمایه‌گذاری برای توسعه باغات سماق اشاره کرد و گفت: سماق ظرفیت خوبی برای جذب سرمایه دارد و با راه‌اندازی یک مرکز بسته‌بندی در سطح جهانی، می‌توانیم به بازارهای جهانی ورود کنیم و سماق را به قیمت واقعی آن به فروش برسانیم.

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید