ترویج طبخ ماهی و تغذیه سالم؛ گامی برای ارتقاء سلامت جامعه

آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عجب‌شیر گفت: ترویج طبخ ماهی و تغذیه سالم؛ گامی برای ارتقاء سلامت جامعه است.

ترویج طبخ ماهی و تغذیه سالم؛ گامی برای ارتقاء سلامت جامعه

احمد اسلامی در کلاس آموزشی-ترویجی با موضوع طبخ ماهی و تغذیه سالم در این شهرستان افزود: این اقدام با هدف ارتقاء فرهنگ تغذیه سالم، ترویج مصرف ماهی و افزایش توان معیشتی ساکنان منطقه انجام شده و ظرفیت‌های تولید ماهی در این شهرستان را نیز تقویت می‌کند.

وی بیان کرد: این برنامه با مشارکت اداره آموزش و پرورش شهرستان و با هدف فرهنگ‌سازی در زمینه تغذیه سالم و گنجاندن ماهی در سبد غذایی خانوارها برگزار شده است.

اسلامی با اشاره به اهمیت مصرف ماهی گفت: ماهی یکی از سالم‌ترین غذاها است که سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین، ویتامین D و اسیدهای چرب امگا ۳ است. این مواد برای سلامت بدن و مغز بسیار ضروری هستند. ترویج مصرف ماهی در میان مردم و افزایش تولید آن یکی از اهداف اصلی وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین امنیت غذایی کشور است.

وی در ادامه تأکید کرد: آموزش تغذیه مناسب به اقشار مختلف جامعه، نقشی کلیدی در فرهنگ‌سازی تغذیه سالم دارد و نتایج آن در بهبود سطح سلامت جامعه به وضوح قابل مشاهده خواهد بود. برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند تأثیر مثبتی بر آگاهی مردم و ارتقاء سبک زندگی آن‌ها داشته باشد.

اسلامی همچنین به ظرفیت‌های تولید ماهی در شهرستان عجب ‌شیر اشاره کرد و افزود: در این شهرستان، مزارع تولید ماهی در مناطق مستعد با مشارکت مدیریت شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ایجاد شده است. این مزارع با همکاری بهره‌برداران آماده بهره‌برداری برای عموم شهروندان است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان عجب‌شیر دارای چهار واحد پرورش ماهی سردآبی با ظرفیت اسمی ۲۴ تن و تولید واقعی ۲۷ تن در سال است. همچنین یک واحد پرورش ماهی به مساحت ۲۴۰ هکتار نیز با رهاسازی اولیه ۱۴۸ هزار قطعه بچه‌ماهی فعالیت خود را آغاز کرده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این منطقه برای توسعه تولید و بهره‌برداری از ماهی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید