برگزاری اولین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی شهرستان ورزقان
آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان از برگزاری اولین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی این شهرستان به مناسبت دهه فجر خبر داد.
![برگزاری اولین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی شهرستان ورزقان](https://static3.iana.ir/thumbnail/IRjOTEzyrufb/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wiei5rGk4Wxye9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzomKp8mfKTg_976Qbi-zq1kg,,/9.jpg)
امید علی جلالی با بیان اینکه این جشنواره با هدف حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت غذایی در روستای آقبلاغ سفلی شهرستان ورزقان برگزار شد گفت: این رویداد با مشارکت و هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی ورزقان و خانواده بهرهبرداران بخش کشاورزی شکل گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان هدف از این جشنواره را معرفی غذاهای محلی و سنتی منطقه قرهداغ و جایگزینی آنها با فستفود و سایر غذاهای ناسالم عنوان کرد.
وی بیان کرد: در این جشنواره، ۵۰ شرکتکننده با ۵۰ نوع غذا و نان محلی از جمله خشیل، رشته پلو، یاغلیجا آشی، بزیرگن شورباسی، الچوریی، فطیر و... حضور داشتند که پس از ارزیابی غذاهای ارائهشده توسط داوران ، به پاس زحمات شرکتکنندگان، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
دیدگاه تان را بنویسید