افزایش 19 درصدی جوجهریزی در آذربایجان شرقی نسبت به سال گذشته
آذربایجان شرقی- ایانا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، از تأمین به موقع گوشت مرغ در ایام پایانی سال، شب عید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
![افزایش 19 درصدی جوجهریزی در آذربایجان شرقی نسبت به سال گذشته](https://static2.iana.ir/thumbnail/E3gHpkPEph01/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wkZIG4ER41k2e9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzomKp8mfKTg_8N9VvsAPFIow,,/18064714_320.jpg)
شهرام شفیعی با اعلام این مطلب گفت: با توجه به برنامهریزی دقیق و جوجهریزی مناسب در واحدهای پرورش مرغ گوشتی، هیچ مشکلی در تأمین گوشت مرغ وجود نخواهد داشت.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: میزان جوجهریزی امسال تا 23 بهمن ماه 55 میلیون و 602 هزار و 258 قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 46 میلیون و 785 هزار و 44 قطعه بوده افزایش 19 درصدی داشته است.
وی میزان کشتار روزانه مرغ را در استان 400 تن اعلام کرد و افزود: این میزان در ایام پایانی سال، شب عید نوروز و ماه مبارک رمضان افزایش خواهد یافت.
شفیعی افزود: با توجه به روند مطلوب تولید و هماهنگیهای صورتگرفته در تأمین نهادههای دامی و نظارت دقیق بر روند جوجهریزی، عرضه گوشت مرغ به بازار بهصورت منظم و بدون کمبود انجام خواهد شد.
وی همچنین تأکید کرد که تدابیر لازم برای مدیریت بازار و جلوگیری از هرگونه نوسان قیمت در این ایام اتخاذ شده است.
دیدگاه تان را بنویسید