باید در راستای افزایش عملکرد در واحد سطح، به وظایف و رسالت قانونی خود عمل نمائیم
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: باید در راستای افزایش عملکرد در واحد سطح، به وظایف و رسالت قانونی خود عمل نمائیم.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، مهندس اکبر فتحی در جلسه کارگروه تولیدات گیاهی که در محل اتاق جلسه سازمان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالحسین (ع) و بیان این مطلب افزود: در راستای افزایش عملکرد در واحد سطح باید تمامی وظایف و رسالت خود را که از طرف وزارت جهادکشاورزی تدوین و ابلاغ شده است، بطور دقیق و منجسم انجام دهیم.
وی به لزوم افزایش سطح عملکرد محصولات کشاورزی دیم به ویژه گندم دیم و عملکرد سیب درختی در استان آذربایجان شرقی نسبت به سطح کشور اشاره و بر لزوم حل مسائل و مشکلات موجود در زمینه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی تاکید نمود.
مهندس فتحی با اشاره به این موضوع که نیاز واقعی کود استان برای کشت پائیزه 250 هزار تن می باشد، ادامه داد: برای کشت پائیزه باید بذر، کود شیمیائی و سرمایه در گردش کشاورزان تهیه، تامین و در اختیار این عزیزان قرار گیرد، سهمیه اختصاصی کود برای استان آذربایجان شرقی 120 هزار تن می باشد و این میزان کافی نبوده و کود مورد نیاز زارعین را تامین نخواهد کرد لذا بایستی تمهیدات لازم در این راستا اعمال شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با تقدیر از اقدامات انجام شده در خصوص کشت دانه روغنی کلزا قبل از آغاز فصل کاشت که در سطح استان انجام شده است، اظهار کرد: فرهنگ سازی کشت کلزا در بین کشاورزان استان و بازدید این عزیزان از دشت تبریز یکی از اقدامات مهم و ارزشمند انجام شده در این راستا می باشد.
مهندس فتحی تاکید کرد: باید تسهیلات اعتباری از طرف بانک کشاورزی به عنوان سرمایه در گردش جهت انجام بهتر و مطلوب این کار پرداخت و آب مورد نیاز توسط سازمان آب منطقه ای تامین شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تصریح کرد: باید از ظرفیت های قانونی خود به نحو احسن استفاده نمائیم و مسائل و مشکلات فی مابین سازمان جهادکشاورزی و سازمان آب منطقه ای استان در کارگروه ماده 11 قانون تشکیل جهادکشاورزی مطرح و با حکمیت استاندار محترم آذربایجان شرقی به نحو احسن حل گردد.
وی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص کشت گندم اظهار نمود: بیشترین سطح زیرکشت گندم دیم در سطح کشور به استان ما تعلق دارد و بیشترین تولیدات ما نیز از این طریق حاصل می شود و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد، تنها نقش ما در این مورد افزایش متوسط عملکرد در واحد سطح با تغذیه مناسب، ژنتیک و بهزراعی می باشد.
دیدگاه تان را بنویسید