با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی؛
ارقام جدید غلات در موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور رونمایی شد
با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از ارقام جدید موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور مستقر در مراغه، شامل ۴ رقم گندم زمستانه، ۲ رقم ماشک پاییزه و بهاره، دو رقم نخود پاییزه، سه رقم جو پاییزه و بهاره و یک رقم عدس جدید معرفی شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، در نهمین روز از دهه مبارک فجر، طی مراسمی با حضور کاظم خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، از ارقام جدید غلات دیم شامل ارقام گندم دیم (واران، رحمت، الان، کمال، صدرا) و ارقام جو دیم (آرتان قافلان، انصار، آبیدر، سهند) و ارقام نخود دیم (نصرت، آتا، آنا، سعید، منصور) و همچنین ارقام علوفه دیم (ماشک: طلوع، گلشن، لامعی، گل سفید، مراغه) در موسسه تحقیقات دیم کشور در شهرستان مراغه رونمایی شد.
رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در این مراسم ضمن گرامی داشت دهه فجر و تجلیل از رشادتهای سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و خیر مقدم و تشکر از حضور دکتر خاوازی، مسئولین استانی و شهرستانی در موسسه، با اشاره به دستاوردهای موسسه در چند سال اخیر، اهمیت واحدهای تحقیقاتی جدید را در رفع مشکلات بخش کشاورزی و افزایش توان تولید و تسریع در معرفی ارقام را تشریح نمود.
صابر گلکاری با اشاره به تاسیس واحد تحقیقات پایش تنشهای زیستی گیاهان لگوم برای اولین بار در این موسسه، پایش و ارزیابی مستمر گیاهان جایگزین بویژه حبوبات را از ضروریات توسعه الگوهای کشت هوشمند در اراضی دیم کشور برشمرد.
دیدگاه تان را بنویسید