آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان
مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی از نظارت 122 اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، امیرحسین بهداد ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم شریف استان در این ماه پرخیر و برکت، افزود: به منظور تامین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل 44 اکیپ ثابت و 78 اکیپ سیار با حضور 244 کارشناس نظارتی و بازرسی بر واحدهای تولیدی و عرضه فرآورده های خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های قطعه بندی و بسته بندی، رستوران های شهری و بین شهری، قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی ها، مراکز جمع آوری شیر، رستورانها، کبابی ها و ... در سطح استان نظارت خواهند کرد.
وی در پایان از شهروندان درخواست کرد مواد پروتئینی مورد نیاز خود را حتماً از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی وهمچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و در مورد گوشت مرغ نیز حتماً به تاریخ تولید و انقضاء و دمای نگهداری فراورده توجه کنند.
دیدگاه تان را بنویسید