Iranian Agriculture News Agency

جایگاه پنجم استان آذربایجان شرقی در استفاده از کودهای زیستی در کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: استان آذربایجان شرقی در استفاده از کودهای زیستی جایگاه پنجم کشور را کسب کرده است.

جایگاه پنجم استان آذربایجان شرقی در استفاده از کودهای زیستی در کشور

 به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، اکبر فتحی در جلسه شورای راهبری طرح یکپارچه سازی اطلاعات کشاورزی استان به اهمیت این سامانه پرداخته و گفت: طبیعتاً هر کاری که در این حوزه انجام می شود اگر با ترسیم صورت بگیرد که همان کروکی سابق با دقت بیشتر می باشد، برنامه ریزی برای کارهای دیگر را راحت تر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه این سامانه هر 10 روز یک بار رصد خواهد شد تا اصلاحات و بروزرسانی ها با دقت انجام شود افزود: باید نقشه ها در سطح سازمان بررسی و اصلاح شده و منوط به بررسی شهرستان ها نباشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان از تلاش مدیریت جهادکشاورزی شهرستانهایی همچون سراب  و اهر در خصوص به روزرسانی اطلاعات سامانه تشکر نموده و بر تلاش شهرستانهایی همچون خداآفرین ، تبریز ، بناب و.... تاکید نمود.

 فتحی در ارتباط با درخواست تراکتور توسط کشاورزان گفت: در سالهای اخیر در راستای افزایش ضریب مکانیزاسیون کارشناسان، کشاورزان را تشویق به خرید تراکتور و ادوات می کردند اما امسال با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و تفاوت قیمت کارخانه با بازار ، تقاضای تراکتور توسط کشاورزان افزایش چشمگیری دارد که به تبع آن مسئولان سیاسی ، نمایندگان مردمی، فرمانداران و شوراهای شهرستان ها انتظاراتی دارند که تا جای امکان باید برآورده شود بنابراین کارشناسان مربوط باید شاخص های فنی مهم و جدید را به نوعی بررسی کنند که تراکتورها به نیازمندان واقعی خود برسند.

وی افزود: کارشناسان شهرستان در صورت درخواست تراکتور برای کشاورزانی که اولویت دارند، با ارائه مدارک و پیشنهاد به حوزه معاونت بهبود تولیدات گیاهی و اداره مکانیزاسیون کشاورزی در ارتباط باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با ابراز نگرانی از وضعیت کود فسفات و کاهش مصرف آن توسط کشاورزان گفت: کاهش مصرف این کود مطمئناً تاثیر منفی در عملکرد محصول خواهد داشت که باید مرکز تحقیقات کشاورزی راهکارهای لازم برای جبران کاهش مصرف این کود را بررسی و دستورالعمل های لازم را ارائه دهد.

وی با قدردانی از کارشناسان و مدیران بخش های مربوط گفت: استان آذربایجان شرقی در استفاده از کودهای زیستی جایگاه پنجم کشور را کسب کرده است.

 فتحی با تاکید به تولید هر چه بیشتر محصول گندم در استان گفت: گندم محصول استراتژیک ایران است و باید با روش های مختلف فنی وعلمی تولید گندم را افزایش داد چرا که قوت غالب مردم که همان نان هست از گندم به دست می آید و امکان ندارد در این محصول به کشور های دیگر محتاج باشیم.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید