Iranian Agriculture News Agency

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران:

دهه ۹۰ دوران طلایی و شکوفایی تراکتورسازی ایران است

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران با بیان اینکه دهه ۹۰ دوران طلایی و شکوفایی تراکتورسازی ایران است، گفت: هم اکنون این شرکت ۹۵ درصد از نیاز بازار کشور را تامین می کند و پنج درصد نیز به صورت متفرقه وارد کشور می شود.

دهه ۹۰ دوران طلایی و شکوفایی تراکتورسازی ایران است

 ابوالفتح ابراهیمی در حاشیه رونمایی از خط تولید تراکتورهای مدل ۴۱۲۰ و ۴۵۵  افزود: تولیدات این شرکت از لحاظ قیمت و کیفیت همتایی ندارد و در یک دهه اخیر با داخلی سازی قطعات استراتژیک بیش از ۴۰۰ میلیون یورو برای کشور صرفه جویی ارزی شد.

وی با اشاره به خودکفایی در تولید عمده قطعات تراکتور در این شرکت، اظهار داشت: اگر این خودکفایی حاصل نمی شد باید بیش از ۷۰ میلیون یورو برای تامین این قطعات ارز از کشور خارج می شد.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد از قطعات تراکتور داخلی سازی شده است و تنها برخی قطعات جزئی مانند تایرهای تراکتور سنگین که صرفه اقتصادی ندارد از کشورهای دیگر تامین می شود.

ابراهیمی، ادامه داد: در سال جاری این شرکت ۱۹ هزار و ۵۰۰ دستگاه تراکتور با رشد ۱۸ درصدی نسبت به سال قبل و رشد ۲۷ درصدی نسبت به میانگین سه سال قبل تولید کرد.

وی با اشاره به فروش ۱۹ هزار و ۶۰۰ دستگاه تراکتور در سال جاری، یادآوری کرد: این تعداد نسبت به سال گذشته رشد ۲۶ درصدی و نسبت به میانگین سه سال قبل رشد ۴۰ درصدی دارد.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران گفت: امسال بیش از ۶۶۰ میلیارد تومان این شرکت به خارج صادر کرده که نه تنها نیاز ارزی این مجموعه فراهم شده بلکه در ارز مازاد نیز تراز مثبت کسب کرده است.

 ابراهیمی، نوسازی و توسعه منابع انسانی، خارج کردن شرکت از ضرردهی و رسیدن به حداکثر سوددهی، تکیه بر منابع مالی شرکت و پرهیز از اخذ تسهیلات بانکی و منتخب پنج دوره صادر کننده نمونه ملی را از مزیت های این شرکت اعلام کرد.

وی با اشاره به فعالیت ۸۰۰ قطعه ساز در اصفهان، تبریز، قم، مشهد و سمنان، اظهار داشت: این شرکت توانست در دوران کرونا این قطعه سازان را تغذیه کند.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران گفت: تا پایان امسال در این شرکت ۲۲ هزار دستگاه تراکتور تولید می شود و تلاش می شود این تعداد در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۲۵ هزار دستگاه برسد.

 ابراهیمی با اشاره به راه اندازی خط تولیدهای جدید این شرکت، افزود: خط تولید تراکتور ۴۱۲۰ دارای موتور جدید ۱۲۰ اسب بخار ومجهز به توربوشارژ بوده، قابل نصب علاوه بر تراکتور بر روی کامیون است و برای تکمیل سبد تولید این شرکت راه اندازی شده وتراکتور سبک ۴۵۵ با موتور جدید ۵۵ اسب بخار مجهز به توربوشارژ، چابک و قوی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید