جعفروند خبر داد:
تولید بیش از چهار میلیون قطعه ماهی زینتی در شهرستان آذرشهر
جلسه بررسی شیوه های حمایت از آبزی پروری در بین تولیدکنندگان و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان در بین آحاد مردم جامعه در شهرستان آذرشهر برگزار شد .
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، مدیر جهادکشاورزی شهرستان آذرشهر در این جلسه که با حضور قاسم جعفروند مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان و مجید نصرت لو کارشناس مسؤول بهبود کیفیت و فرآوری آبزیان سازمان برگزار شد ضمن اشاره به وضعیت منابع آبی موجود در شهرستان، به اهمیت مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارها اشاره کرد و گفت: با فرهنگ سازی درست و افزایش تولید آبزیان، در آینده می توان در مصرف گوشت دام و طیور با آبزیان تعادل برقرار کرد.
حسن علیوند نقش فضای مجازی را در گسترش آگاهی مردم نسبت به اهمیت آبزیان در تغذیه مردم و نیز گسترش استفاده از محصول سالم با اهمیت دانست.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در سخنان خود آذرشهر را پس از تبریز دومین قطب تولید ماهیان زینتی و مستعد صادرات به خارج از کشور دانست و گفت: بالغ بر چهار میلیون قطعه ماهی زینتی در آذرشهر تولید شده است.
وی با اشاره به این موضوع که سیاست سازمان، حمایت از تولیدکنندگان موجود و یافتن تولیدکنندگان جدید است، به بیان راهکارهای موجود برای ارتقای میزان تولید آبزیان در شهرستان پرداخت و گفت : برای مراکز عرضه آبزیان و متقاضیان زنده فروشی مجوز صادر می شود.
نصرت لو نیز با اشاره به این که اداره ترویج شهرستان آذرشهر در گذشته جشنواره محصول سالم برگزار کرده است گفت: ترویج شهرستان چندین بار با همکاری نهادهای مختلف از جمله فرمانداری آذرشهر، نمایشگاه و مسابقه پخت غذای سالم بهویژه طبخ آبزیان برگزار کرده و نشریه های آموزشی درباره نحوه پخت ماهی و نحوه تشخیص ماهی سالم توزیع کرده است.
در پایان جلسه، از چندین تولیدکنندۀ ماهی زینتی در روستای فیروزسالار بازدید به عمل آمد و در مورد پشتیبانی و مانع زدایی از این واحدهای تولیدی گفت و گو شد.
دیدگاه تان را بنویسید