Iranian Agriculture News Agency

ارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به رتبه استاد پژوهشی

محمدامین حجازی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی به مرتبه استاد پژوهشی ارتقا یافت.

 ارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به رتبه استاد پژوهشی

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، محمدامین حجازی که ریاست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه را عهده دار است علاوه بر ارائه بیش از ۱۰۰ مقاله علمی، دارای دو اختراع ثبت شده بین المللی و هفت مورد اختراع ثبت شده  ملی و ثبت دو گونه و جنس جدید باکتریایی در سطح بین المللی است.

در فهرست بلند جوایز و افتخارات علمی دکتر حجازی کسب عنوان دانشجوی بورسیه نمونه دوره دکتری دانشگاههای خارج کشور و اخذ بورسیه پسادکتری دانشگاه واخنینگن هلند در سال  ۱۳۸۲، کسب جایزه جشنواره بین المللی خوارزمی و جایزه بهترین مخترع جوان از سازمان جهانی مالکیت معنوی WIPO  در سال ۱۳۸۳، کسب جایزه ملی محیط زیست در سال ۱۳۸۴، کسب عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان شرقی در سالهای ۱۳۷۸ ، ۱۳۸۹و ۱۳۹۲، کسب عنوان پژوهشگر برگزیده وزارت جهادکشاورزی در سالهای ۱۳۸۷و ۱۳۹۱، کسب عنوان چهره  برتر استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۸، کسب جایزه جشنواره شهید رجایی در سال ۱۳۹۲و دریافت جایزه بزرگ زیست‌فناوری دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۶ ثبت شده است.

زمینه اصلی تحقیقات حجازی، بیوتکنولوژی غذا و بیوتکنولوژی ریز جلبک ها است و در این راستا با انجام پروژه‌های متعدد برخی مفاهیم جدید در این زمینه ها را در کشور پایه گذاری و توسعه داده است.

تولید ترکیبات باارزش در جلبک ها و  مطالعات گسترده در حوزه باکتری های اسید لاکتیک و پروبیوتیک ها و تولید محصولات فراسودمند از آنها از زمینه های اصلی تحقیقاتی ایشان است که چندین دانش فنی جدید در این زمینه ها توسعه داده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید