اتمام رفع تداخلات اراضی کشاورزی درهفت شهرستان آذربایجان غربی / لزوم تسریع در روند عملیات اجرایی تا پایان سال جاری

آذربایجان غربی- ایانا- رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت : فرآیند رفع تداخل زمین‌های کشاورزی در هفت شهرستان استان به اتمام رسیده و در نقاط باقی مانده نیز تلاش می شود تا پایان سال جاری این اقدام نهایی شود.

اتمام رفع تداخلات اراضی کشاورزی درهفت شهرستان آذربایجان غربی / لزوم تسریع در روند عملیات اجرایی تا پایان سال جاری

خسرو شهبازی با بیان اینکه این دستاورد بزرگ حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران در سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط است، افزود: با رفع تداخلات اراضی در این شهرستان‌، گامی مهم در جهت تثبیت مالکیت‌ها، افزایش بهره‌وری از زمین‌های کشاورزی و جلوگیری از بروز اختلافات ملکی برداشته شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی اظهارکرد: در پی اجرایی شدن قانون رفع موانع تولید، کمیسیون‌ و کارگروه‌های رفع تداخلات در سطح استان و شهرستان‌ها فعال شده و با جدیت به بررسی پرونده‌های موضوع با عنوان اجرای مقررات موازی و فرایند رفع تداخلات پرداخته‌اند.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ زمین‌های کشاورزی اعلام کرد که این موضوع از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.

شهبازی افزود: شهرستان‌های که فرآیند رفع تداخلات در آن‌ها به پایان رسیده است، شهرستان نقده، اشنویه، شوط، ماکو، پلدشت، شاهین دژ و مهاباد است و اجرای بیش از ۹۵ درصد رفع تداخلات در شهرستان‌های چالدران، تکاب، بوکان، سلماس، پیرانشهر، چایپاره و خوی نیز در سطح استان عملیاتی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بر لزوم تسریع در اتمام فرآیند اجرای رفع تداخلات اراضی کشاورزی تا پایان سال جاری در سطح استان تاکید کرد و گفت: با اتمام این عملیات نتایج به ادارات ذینفع جهت اصلاح سوابق و صدور اسناد اراضی کشاورزی ابلاغ می شود.

وی یاد آور شد: آذربایجان غربی یکی از استان‌های پیشتاز در زمینه صدور اسناد اراضی کشاورزی و رفع تداخلات در سطح کشور است که این استان موفق به کسب رتبه برتر در مجموع کل شاخص‌ها در ارزیابی عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استانها در سال 1402 شد. در طی دو سال گذشته میزان صدور سند اراضی کشاورزی از 19 درصد به 74 درصد ارتقا یافته و اقدامات اجرایی انجام گرفته در زمینه .اجرای رفع تداخلات بر اساس میزان اراضی غیر ملی تثبیت شده از 37 درصد به 90 درصد افزایش یافته است

شهبازی همچنین به اهمیت رفع تداخلات اراضی در توسعه کشاورزی پایدار اشاره کرد و گفت: با تعیین تکلیف وضعیت مالکیت اراضی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بخش کشاورزی تشویق شده و کشاورزان با اطمینان خاطر بیشتری به فعالیت‌های کشاورزی خود ادامه خواهند داد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید