۱.۶ میلیون تن محصول کشاورزی سالانه در ارومیه تولید می‌شود

آذربایجان غربی- ایانا- مدیر جهادکشاورزی ارومیه گفت: ۵۳ هزار نفر در بخش کشاورزی این شهرستان اشتغال دارند که سالانه حدود ۱.۶ میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی، دامی، شیلاتی و طیور توسط این بهره برداران تولید و روانه بازار مصرف می شود.

 ۱.۶ میلیون تن محصول کشاورزی سالانه در ارومیه تولید می‌شود

پرویز امجدی با اشاره به تولید این محصولات افزود: شهرستان ارومیه با دارا بودن ۶۲۶ روستا،۷۲۷ آبادی و ۱۴۱ هزار هکتار زمین کشاورزی سالانه حدود یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات را تولید و روانه بازار مصرف می کند.

مدیر جهاد کشاورزی ارومیه اضافه کرد: ۷۱۴ میلیون مترمکعب میزان آب مصرفی در بخش کشاورزی این شهرستان است و این درحالی است که متوسط بارندگی سال زراعی گذشته ۳۲۹ میلی متر و میانگین ۱۰ساله شهرستان ۳۱۸ میلی متر بوده است.

وی ادامه داد: میزان تولید محصولات باغی شهرستان از ۵۱ هزار هکتار، ۸۲۰ هزارتن است و ۵۳ هزار بهره بردار نیز در این بخش در حال فعالیت هستند.

مدیر جهادکشاورزی ارومیه اظهار کرد: سطح زراعی آبی بخش کشاورزی ارومیه ۳۵ هزار هکتار و سطح زراعی دیم نیز ۵۵ هزار هکتار بوده که سالانه ۶۴۰ هزار تن کل محصول تولیدی در این بخش است.

امجدی گفت: میزان اشتغال بخش دام در این منطقه ۳۷ درصد از جمعیت بهره برداران است که اغلب در کنار کشاورزی به دامداری هم اشتغال دارند.

وی افزود: ۱۲۴ واحد گلخانه ای در سطح ۲۵ هکتار در این شهرستان مشغول تولید انواع محصولات هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه اظهار کرد: این شهرستان در بخش پرورش زنبور عسل هم پیشتاز بوده و ۲۷۳ هزار و ۴۳۳ کندو در ارومیه توسط بهره برداران نگهداری می شود.

وی با بیان اینکه تعداد دام سبک در این شهرستان ۶۰۸ هزار راس است، اضافه کرد: حدود ۷۶ هزار راس دام سنگین نیز در ارومیه وجود دارد.

امجدی ادامه داد: بیش از سه میلیون قطعه طیور نیز در ارومیه وجود دارد که این شهرستان را به قطب مهمی از تولید مرغ با سه زنجیره فعال تبدیل کرده است.

شهرستان ارومیه با ۵۱ هزار بهره بردار بیش از ۲۰ درصد از کل بهره برداران استانی بخش کشاورزی را داراست؛ این شهرستان با تولید حدود ۱.۶میلیون تن محصول به صورت سالانه توانسته تا جایگاه خاصی در تولیدات بخش کشاورزی داشته باشد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید