رئیس دفتر مقابله با جرم سازمان ملل خبر داد:
آمادگی سازمان ملل برای همکاری با پلیس ایران در جرایم یارانهای
رئیس پلیس فتا نیروی انتظامی گفت: همکاریهای بینالمللی یک عنصر مهم و تعیینکننده در امر پیگیری و مقابله با جرایم سایبری است
هادیانفر افزود: امروزه جرایم سازمان یافته به صورت گسترده و سیال در فضای سایبر رخ می دهد، اطلاعات سری افراد، سازمان ها، دستگاه ها و حفره های امنیتی کشورها در این بستر فروخته می شوند و کشورهایی که از زیر ساخت های ضعیف استفاده می کنند می توانند چالش های عمده ای را برای تمامی کشورهای جهان و کاربران اینترنت در سراسر جهان ایجاد کنند. مبحث ظرفیت سازی بسیار اهمیت دارد تا تمامی کشورها به حداقل استانداردها در زمینه فضای سایبر دست پیدا کنند و بتوانند ضمن تبادل اطلاعات و دانش، اقدامات همزمان و مشترک انجام دهند.
وی با بیان اینکه امروز ایران در حوزه سایبر، آماده کمک به سایر کشورها است و میتواند تجربیات خود را در اختیار آنها قرار دهد، ادامه داد: همکاریهای بینالمللی یک عنصر مهم و تعیینکننده در امر پیگیری و مقابله با جرایم سایبری است.
این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: همکاریهای بینالمللی و اشتراکگذاری اطلاعات جرایم و مجرمان در فضای سایبر میتواند گرهگشای این چالشهای بینالمللی باشد.
هادیانفر با اشاره به توانمندی های فوق العاده پلیس فتا در کشف بیش از 84 درصدی جرایم و حضور 82 درصدی مهندسان جوان در پلیس سایبری ایران، افزود: این پلیس هم اکنون در ۳۲ استان کشور مستقر است و مجهز به تجهیزات "سایبر فارنزیک" می باشد و موفق شده 18 محصول در قالب سخت افزار و نرم افزار تولید کند.
او در ادامه هدف از این دیدار را همکاری موثر بین المللی در پیشگیری و مقابله با جرایم سایبری عنوان کرد و اظهار داشت: امروز در فضای سایبر امنیت کشورها وابسته به یکدیگر است و همه ما نیازمند تجارب جدید ، آموزش و ابزارهای پیشرفته در کشف جرم هستیم.
در ادامه این دیدار، "الکساندر فدولوف" رئیس دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) در ایران با بیان اینکه سازمان نگاه ویژه ای به جرایم سایبری دارد و فرصت های جدیدی را برای همکاری دو جانبه بوجود می آورد، تاکید کرد: سازمان ملل برای مبارزه با جرایم سایبری برنامه هایی را بطور ویژه در دستور کار دارد و آماده همکاری جدی با پلیس سایبری ایران است. اقدامات بسیار ارزنده ای در پلیس سایبری ایران انجام شده و برای گسترش همکاری بیشتر نیاز به برگزاری جلسات کارشناسانه داریم .
رئیس دفتر مقابله با جرم سازمان یافته و مواد مخدر سازمان ملل (UNODC) در تهران، گفت: ما در سه بخش تبادل اطلاعات، آموزش پیشرفته و ظرفیت سازی می توانیم با هم همکاری کنیم و حمایت های مالی بیش تری داشته باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید