Iranian Agriculture News Agency

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی:

اگر گردشگری جدی گرفته می‌شد، نگرانی از تحریم معنی نداشت!

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: برگزاری رویداد بزرگ اجلاس جهانی گردشگری و پیشتر از آن همدان ۲۰۱۸ فرصت بی نظیری است که ایران را به جهانیان معرفی کنیم.

اگر گردشگری جدی گرفته می‌شد، نگرانی از تحریم معنی نداشت!
به گزارش ایانا، علی اصغر مونسان در تویسرکان گفت: در شرایطی که آمریکا سعی دارد ایران هراسی را در جهان مطرح کند، برگزاری این اجلاس گامی در جهت معرفی داشته های ایران و ملت ایران به جهانیان است.
وی اضافه کرد: اجلاس آبان ماه یک فرصت بی نظیر برای معرفی کشور در شرایط حاضر است و برای همدان بسیار مهم است تا نام این خطه با یک اسم بین المللی برای جهانیان شناخته شود.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: تلاش می کنیم تا همدان در جایگاه خود قرار بگیرد و از استاندار همدان که با درایت مسیر رشد گردشگری را فراهم و زیرساخت ها را مهیا کرده اند، قدردانی می کنم.
مونسان با بیان اینکه گردشگری یکی از مهمترین ابزارهای شتاب گیری پیشرفت برای کشورهای در حال توسعه محسوب می شود، افزود: گردشگری، اقتصاد سوم جهان محسوب می شود و از هر ۱۰ شغل، یک شغل مربوط به این حوزه است.
وی با بیان اینکه گردشگری کشورمان در سه بعد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی می تواند تاثیر گذار باشد، تاکید کرد: با توسعه گردشگری درآمدهای ارزی کشور نیز افزایش یافته و همین موضوع موجب توسعه بخش های مختلف اقتصادی کشور می شود.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: در بخش فرهنگی، با توسعه گردشگری می توان تاریخ و تمدن کهن ایران زمین را به سرتاسر جهان انتقال داد چراکه یگانه راه انتقال فرهنگ و تاریخ هر کشوری توسعه گردشگری است.
مونسان بیان کرد: توسعه گردشگری در عرصه داخلی نیز به جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و توزیع عادلانه ثروت ختم می شود.
وی با بیان اینکه ایران جزو ۱۰ کشور برتر جهان در حوزه جاذبه های گردشگری است، افزود: دولت با در نظر گرفتن حداقل بودجه می تواند اشتغال زیادی در حوزه گردشگری ایجاد کند، به طوری که شاهد انفجار شغل باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور جدی گرفتن بیش از پیش بخش گردشگری را خواستار شد و گفت: در این بخش، حداقل ها تامین نشده است و باید توجه به این حوزه افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه یک میلیون سایت گردشگری در کشور وجود دارد، افزود: ۳۶ هزار اثر ثبت ملی در کشور وجود دارد که علیرغم همه تهدیدات شاهد رشد ۵۰ درصدی گردشگری در این مدت بوده ایم.در حال حاضر بیشتر گردشگران منطقه ای را گردشگران سلامت تشکیل می دهند که برای ارز آوری در کشور شرایط خوبی فراهم کرده اند.
معاون رئیس جهوری تاکید کرد: در دولت تدبیر و امید یکهزار و ۱۰۰ اثر به ثبت ملی رسیده و در یک سال گذشته ۳۰۰ بنای تاریخی مرمت شده است. هم اکنون یکهزار و ۹۰۰ طرح گردشگری با ۴۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در دست اجرا است که تا پایان سال ۳۴۵ طرح به پایان می رسد.همدان جزو پنج استان برتر کشور از لحاظ برخورداری از جاذبه های گردشگری است و می طلبد توجه ویژه ای به آن شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید