مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین
تولید سالانه بیش از 700تن گوشت قرمز
شهرستان سرعین با دارا بودن96750 واحد دامی روستایی مشتمل بر(گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز ) و تعداد 76939 واحد دامی عشایری یکی از قطبهای مهم دامداری درسطح استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای گوشت قرمز وتولیدات پروتئینی دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اردبیل، محمد حسنی با اعلام این خبر افزود: بیش از716 تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان تولید و روانه بازار کشوری می شود.
وی با بیان اینکه شهرستان سرعین با دارا بودن96750 واحد دامی روستایی مشتمل بر(گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز ) و تعداد 76939 واحد دامی عشایری یکی از قطبهای مهم دامداری درسطح استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای گوشت قرمز وتولیدات پروتئینی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همچنین اعلام داشت: این شهرستان با دارابودن 14 واحد پرواربندی گوساله صنعتی به ظرفیت 2200 راس و سالانه با پرواربندی بیش از20540 راس دام سبک وسنگین صنعتی وسنتی در تثبیت اشتغال بیش از 345 نفر را فراهم نموده است و2 واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت 80 راس و تعداد 18واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 873 راس دام سبک و سنگین واشتغالزایی 18 نفر است که مجموعا در ده ماهه سالجاری بیش 716 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود. که این میزان 45 /2درصد تولید گوشت قرمز استان را شامل میشود.
ایشان در ادامه اظهار امیدواری کرد: با توجه به پتانسیل بالای منطقه در زمینه فعالیت های بخش دامپروری و با برنامهریزیها و پیشبینیهای درست انشالله شاهد شکوفایی ورشد بیشتر این بخش در آینده خواهیم بود.
دیدگاه تان را بنویسید