جوجه ریزی و تولید مرغ استان اصفهان روند افزایشی دارد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در پاییز سال جاری در واحدهای صنعتی استان اصفهان بیش از ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار ایانا استان اصفهان ،حسین ایراندوست با اشاره به اینکه هم اکنون با مشکل کمبود نهاده در استان مواجه نیستم، بیان کرد: تا پایان سال جاری میزان جوجه ریزی و تولید مرغ در استان اصفهان روندی افزایشی دارد.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان در تولید مرغ و تخم مرغ، از مراکز برتر کشور است، افزود: در حال حاضر هزار و ۳۷۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۳۴ و نیم میلیون قطعه در دوره سه ماهه امسال در استان فعال هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: هماکنون بهطور میانگین روزانه حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن مرغ زنده تولید و تحویل کشتارگاهها میشود.
دیدگاه تان را بنویسید