افزایش ظرفیت جوجهریزی در چهارمحال و بختیاری
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت جوجهریزی استان به ۴ میلیون قطعه افزایش پیدا کرده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال وبختیاری، حسین برزگر در آئین افتتاحیه پروژههای شهرستان لردگان با اشاره به اینکه گوشت سفید یکی از کالاهای اساسی در سبد خرید مردم است، گفت: یکی از چالشهای اصلی دولت تنظیم بازار مرغ بود که خوشبختانه این چالش مرتفع شده و امروز یک واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعهای در شهرستان لردگان افتتاح شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در ۲ سال گذشته تنظیم بازار مرغ با واردات مرغ منجمد انجام میشد، افزود: اکنون تنظیم بازار مرغ باتوجه به صادرات مرغ انجام میشود و در صورت به نیاز داخلی از حجم صادرات کاشته میشود.
وی در پایان با اشاره به اینکه مصرف روزانه مرغ در گذشته ۶۰ تن در روز بود و اکنون به بیش از ۸۵ تن رسیده است، خاطرنشان کرد: ساماندهی صنوف مرغ فروشی در سامانه رهتاب باعث پیشگیری از تغییر قیمت مرغ در زمان التهاب بازار مرغ میشود که از خروج از مرغداری تا رسیدن به کشتارگاه و فروشگاه بهصورت الکترونیکی در حال انجام است و شاهد کمترین تلاطم در قیمت مرغ در کشور در این استان هستیم.
برزگر با بیان اینکه ظرفیت جوجهریزی چهارمحال و بختیاری به بیش از ۴ میلیون قطعه افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: ۳۸ واحد مرغداری راکد طی یکسال اخیر فعال شده و ۵۱ واحد مرغداری با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد نیز در این استان در حال احداث است که در صورت بهرهبرداری از این واحدها ظرفیت جوجهریزی استان ۲۰ درصد افزایش پیدا میکند
دیدگاه تان را بنویسید