به دست وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد:
واحد تولیدی انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی
کارخانه تولید انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی 9 هزار تنی شرکت بارسو ، امروز با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، برای راه اندازی این واحد تولیدی 8 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که برای 100 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی شده است.
شرکت بارسو تولید کننده انواع کنسانتره میوه تازه به ظرفیت 5 هزار تن در سال با جذب مواد خام اولیه به ظرفیت 35 هزار تن در سال ، پوره میوه به ظرفیت 3 هزار تن در سال با ظرفیت جذب مواد خام به ظرفیت 10 هزار تن در سال و رب گوجه فرنگی به ظرفیت یکهزار تن با جذب مواد خام 8 هزارتن در سال در زمینی به زیر بنای 4 هزار متر مربع درروستای قره آغاج شهرستان ارومیه واقع شده است.
در حال حاضر در استان آذربایجان غربی، تعداد 40 واحد تولید کنسانتره میوه، پوره و رب گوجه فرنگی با ظرفیت جذب مواد خام یک میلیون و 820 هزار تن و ظرفیت تولید 326 هزار تن مشغول فعالیت هستند که این واحدهای تولیدی قادر به فرآوری انواع میوه ، گوجه فرنگی و تبدیل به محصول صادراتی است.
در سنوات گذشته بیش از 300 هزار تن سیب زیردرختی در حاشیه جاده ها دپو شده و به مرور زمان از بین رفته و فاسد می شدند و درضمن خرید از کشاورزان نیز بصورت انحصاری و با تعیین قیمت پایین از سوی کارخانه انجام می شد اما در حال حاضر احداث واحدهای جدید، باعث ایجاد حالت رقابتی در خرید مواد اولیه و کاهش ضرر و زیان وارده به کشاورزان شده است.
عمدتاً محصولات تولیدی از طریق کشور ترکیه به مقاصد کشورهای اروپایی حمل و صادر می شود و توسعه چنین واحدهای تولیدی منجر به تولید محصولی صادراتی و ارز آور برای کشور می شود .
وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه، روز جمعه مورخه 16 شهریورماه 1403 به استان آذربایجان غربی سفر کرده است که بازدید از پتانسیل ها، افتتاح پروژههای کشاورزی و دیدار با نخبگان و فعالان بخش کشاورزی از جمله برنامه های سفریکروزه وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه به این استان است .
دیدگاه تان را بنویسید