پیشبینی تولید 2300 تنی سویا در میاندورود
مدیر جهادکشاورزی میاندورود، از آغاز برداشت سویا در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در ساری، سید شبر موسوی گفت: امسال یک هزار و 192 هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به کشت سویا اختصاص یافته است.
موسوی با بیان اینکه سویا یکی از مهمترین انواع روغنها بهشمار میآید، افزود: این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمیتوان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد.
این مسؤول با تأکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانههای روغنی است، ادامه داد: درصد روغن این محصول از سایر دانههای روغنی رایج کمتر است و بیش از سایر دانهها به پروتئین حیوانی شباهت دارد.
مدیر جهادکشاورزی میاندورود کشت دانه روغنی سویا در مازندران را بهاره و تابستانه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر برداشت سویای بهاره در اراضی خشکهزاری آغاز شده است.
موسوی با بیان اینکه تحقیقات مختلف نشان میدهد که دانه سویا با کاهش خطر سرطان سینه و پروستات در ارتباط است، اضافه کرد: مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولئیک اسید و ایزوفلاون است.
وی با بیان اینکه میانگین عملکرد دانه سویا در این شهرستان دو تن در هکتار است، افزود: پیشبینی میشود دو هزار و 384 تن دانه سویا در زمینهای کشاورزی این شهرستان برداشت شود.
دیدگاه تان را بنویسید