تولید سالیانه ۱۵ هزار تن قارچ خوراکی در استان اصفهان
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: استان اصفهان رتبه سوم را در زمینه تولید قارچ خوراکی در کشور دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا در اصفهان، احمدرضا رئیس زاده در خصوص تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان بیان کرد: استان اصفهان با بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولید بالغبر ۱۵ هزار تن قارچ بهصورت سالیانه، از استانهای برتر کشور در تولید این محصول به شمار میرود.
وی با بیان اینکه استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی را بر عهده دارد، گفت: تولید قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته و مدیریتپذیری انجام میشود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.
وی گفت: تولید قارچ خوراکی به سرمایهگذاری بالا، تخصص و مدیریت منسجم برای تولید مستمر و اقتصادی نیاز دارد، سازمان جهاد کشاورزی نیز در طول سالهای اخیر در راستای کمک به تولیدکنندگان تلاش کرده با حمایتهای فنی و اعتباری به افزایش عملکرد و تولید باکیفیتتر قارچ خوراکی در سطح استان کمک کند.
دیدگاه تان را بنویسید