تامین امنیت غذایی با افزایش بهرهوری در استان اصفهان
سند تحول تولید محصولات زراعی گندم و جو تهیه شده تا بتوانیم کار را پیش ببریم و به سطح عملکردی مناسبی برسیم.

به گزارش خبرنگار ایانا در اصفهان، جشنواره ارائه دستاوردهای تولید بذر در استان اصفهان با حضور مدیران، مسئولان و کارشناسان بخش کشاورزی و برخی کشاورزان و تولیدکنندگان در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد برگزار شد.
در این مراسم، محسن دادار، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان بیان کرد: سازمان تات با بهرهگیری از دو هزار نفر هیأت علمی از توانمندی زیادی در زمینه کمک به بخش کشاورری برخوردار است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین اولویتهای کشور، تامین امنیت غذایی است، با توجه به روند افزایش جمعیت ضروری است برنامهریزی به گونهای باشد که میزان تولید غذا در کشور گسترش یابد.
دادار توضیح داد: یکی از مهمترین راهها برای رسیدن به این هدف، افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی است و این کار توسط محققین کشاورزی و تولیدکنندگان انجام میشود، امید است ریل گذاری برای این کار انجام شود در این جشنواره فعالیت پژوهشگران را در حوزه بهرهوری و کارایی مشاهده میکنیم، ارقام جدید را معرفی میکنیم. سند تحول تولید محصولات زراعی گندم و جو تهیه شده تا بتوانیم کار را پیش ببریم و به سطح عملکردی مناسبی برسیم.
خبرنگار: سید محمد موسوی
دیدگاه تان را بنویسید